Ajax'ın Genç Yıldızı De Ligt: Ronaldo Beni Juventus'a Çağırdı

Ajax'ın dikkat çeken genç yıldızı Matthijs de Ligt, Portekiz ile Hollanda arasındaki UEFA Uluslar Ligi finali sonrası Ronaldo'nun kendisini Juventus'a davet ettiğini duyurdu.

10.06.2019-13:02 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-12:58)

Transfer sezonunda büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başaran isimlerden Ajax'ın kaptanı Matthijs de Ligt, Portekiz ile Hollanda arasındaki UEFA Uluslar Ligi finali sonrası Cristiano Ronaldo ile arasında geçen diyaloğlu kamuoyuna duyurdu.

Maç bitiminde oyuncuların birbirlerini tebrik ettikleri esnada Ronaldo'nun yanına geldiğini söyleyen 19 yaşındaki stoper, "Cristiano Ronaldo, maçtan sonra bana 'Juventus'a gel' dedi. İlk önce ne söylediğini anlamadım. Tekrar etti. Şok olmuştum. Güldüm, bir şey diyemedim." şeklinde konuştu.

Neden cevap veremediği sorusunu De Ligt, "Çünkü, kaybettiğiniz maçlardan sonra çok üzgün olurum ve tek düşüncem mağlubiyet olur." şeklinde yanıtladı.

"HALA KESİN BİR DURUM YOK"

De Ligt, geleceğiyle ilgili gelen soruya ise, "Transferimle ilgili hala kesin bir durum yok. Bir süre transferi düşünmeyeceğim. Tatile gidiyorum. Dinlendikten sonra karar vereceğim. Çok uzun bir sezondu ve yoruldum. Ne olacağına bakacağız." cevabıyla konuşmasına son verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal