28.09.2021-13:56 (Son Güncelleme:28.09.2021-14:14)


1

Ajax, temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaşacağı zorlu maçtan önce dikkat çeken uyarılarda bulundu. Karşılaşma öncesi kulübün yaptığı bu açıklamalar ses getirdi.



2

Süper Lig devlerinden temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam zorlu Ajax maçına hazırlanıyor. Beşiktaş bu akşam oynayacağı zorlu maça pek çok önemli yıldızından yoksun çıkacak. Pek çok yıldızından eksik gittiği Hollanda deplasmanından mutlaka üç puan ile dönmek isteyen ekipte, Sergen Yalçın öğrencilerine son talimatları veriyor.



3

Hollanda temsilcisi Ajax, Beşiktaş maçı için satışa çıkarılan tüm biletlerin tüketildiğini duyurdu. Bu konuda yaklaşık 55 bin futbolseverin karşılaşmayı takip edeceği aktarıldı.



4

Hollanda temsilcisi Ajax, taraftarlarına coronavirüs konusunda mesaj yolladı. Buna göre; Ajax takımı taraftarlarına kapılarını 16.45'te açacak. Bu kararın alınmasındaki ana nedenlerden birisinin akşam yoğunluğu olduğu aktarıldı.



5

Sezon açılışından bu yana Hollanda'da stadlara tam kapasite ile seyirci alınmaya başlanılmıştı. Fakat; stadyuma girişte aşı sertifikası ya da negatif test sonucu istenmekte. Bu belgeleri göstermeyenler stadyuma alınmamakta.



6

Temsilcimiz Beşiktaş ilk maçında Borussia Dortmund'a 2-1 yenilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR