Ailenizle Beraber İzleyebileceğiniz Filmler

Coronavirüsle mücadeleye evde kalarak destek veren sinemaseverler için aileleriyle birlikte izleyebilecekleri filmleri listeledik.

21.05.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-17:57) Ailenizle Beraber İzleyebileceğiniz Filmler

Corona günlerinde ailecek etkinlik yapmak isteyenler için  film izlemek güzel bir fikir. Biz de sizler için ailenizle izleyebileceğiniz en renkli filmleri listeledik.  İşte o filmler…

EVERYBODY'S FINE (2009)

Kirk Jones'in yönettiği filmde duygusal, duyarlı bir baba olan Frank eşini kaybetmiş ve çocuklarıyla yalnız kalmıştır. Yaptığı yanlışlar yüzünden çocukları da tek tek aileden kopar. Ailesini tekrar bir arada toplamak isteyen Frank, maceralı bir yolculuğa başlar.

HACHIKO: BİR KOPEGİN HİKAYESİ / HACHI: A DOG'S TALE (2009)

Lasse Hallström'ünyönettiği film, Japonya’da meydana gelen gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor.Bir profesör ile bir köpek arasındaki müthiş dostluğu konu alıyor. Filmde Kaneto Shindô , Stephen P. Lindsey gibi isimler rol alıyor.

ÇOCUKLUK / BOYHOOD (2014)

Başrollerini Ellar Coltrane, Patricia Arquette ve Ethan Hawke paylaştığı film yakın zamanda boşanmış bir çiftin, hikayesine odaklanıyor. Sahip oldukları tek çocukları ise artık anne ve babasının bir arada yaşamadığı gerçeğine alışmak ve bu yabancı düzen içerisinde yaşamayı öğrenmek zorunda kalıyor.

YENİ BİR ÜLKEDE / IN AMERICA (2002)

Jim Sheridan'ın yönettiği filmde Johnny ve Sarah, ana toprakları olan İrlanda'dan yeni bir yaşama,yeni bir ülkede başlamanın hevesiyle yolculuk etmişlerdir. Ailenin fertlerinin hesaplarında olmayan tek mevzu ise, birbirleri hakkında öğrenecekleri yeni sırlardır.

STUCK IN LOVE (2012)

Jennifer Connelly, Greg Kinnear ve Lily Collins gibi ünlü isimlerin rol aldığı film fırtınalı bir yıl geçiren Borges ailesinin hayatına odaklanıyor. Josh Boone'un yönettiği filmde Stephen King'i de izleme şansını elde ediyoruz.

AİLE BAĞLARI / THE FAMILY STONE (2005)

Thomas Bezucha'nın yönettiği filmde Bohem bir aile olan Stone’ların en büyük oğlunu yeni kız arkadaşını ailesiyle tanıştırır. New Yorklu Meredith adlı kız mesafeli ve soğuk geldiğinden aile onu fena halde yabancılar. Genç kadın, ise kız kardeşinden destek için yanına gelmesini ister.

TIMOTHY GREEN'İN SIRADIŞI YAŞAMI (2012)

Peter Hedges'in yönettiği filmde Cindy ve Jim Green çifti  çocuk sahibi olmak ister. Fakat bu tıbbi olarak mümkün değildir.  Bir gece evlerinin arka bahçesine bütün dileklerini yazdıkları bir kutu gömerler ve macera burada başlar.

OYUN BOZAN (2007)

Ünlü oyuncu Dwayne Johnson'un başrolünde oynadığı eğlence dolu bir filmde Zengin ve fırlama Joe Kingman, birgün bir kızının olduğunu öğrenir. 8 yaşında bir kızının olduğunu öğrendiği zaman alışkanlıklarını bir anda bırakmak zorunda kalacak fakat buna alışamayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal