31.01.2024-09:21 (Son Güncelleme:31.01.2024-10:11)


1

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisi, güçlü kadrosuyla ve takdir toplayan senaryosuyla ilk günden bu yana ilgiyle takip edildi.



2

30 haftalık yolculukları dün akşam sona eren yapımın her bölümü beğeniyle izlendi. Dizinin başrolleri Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ başarılı oyunculuklarıyla alkış toplarken, dizinin uzatılmayan ve tadında bırakılan 30 bölümlük senaryosu ise izleyici tarafından oldukça sevildi.



3

Bu sezonun en iddialı ve en başarılı dizilerinden biri olan Aile dizisi, dün akşam sarsıcı bir finalle ekran macerasını noktaladı.



4

Aslan'ın gözyaşları içinde Devin'e seslenmesi ''Devin öldü mü?'' sorusunu akıllara getirirken final sahnesi izleyiciye ters köşe yaparak herkesin gözlerini doldurdu.



5

Dizinin mutlu sonla bitebilmesi ve yalnız büyüyen bir çocuğun kabuğunu kırarak iyileşmesini 30 bölüme sığdıran senaryo takdir toplarken, sezonun en beğenilen finallerinden biri oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başarılı oyunculukları da izleyenlerden bir kez daha takdir topladı.



6

Devin'in ölüp ölmediği merak konusu olurken, bir anda izleyiciyi 2029 senesinde Urla'ya götüren dizi herkesi gözyaşları içinde bıraktı.



7

Finalin ardından paylaşılan kamera arkası görüntüleri ise merak uyandırdı.



8

Kıvanç Tatlıtuğ'un, son sahne bittiği anda kalkıp ilk olarak Serenay Sarıkaya'ya sarılması dikkatlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr