14.03.2024-16:14 (Son Güncelleme:14.03.2024-16:14)


1

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya gerek özel hayatı gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.



2

Bir markanın Türkiye'deki elçisi olan Sarıkaya markanın etkinliği için Güney Kore'nin başkenti Seul'a uçtu. Ünlü oyuncu davet tarzıyla sosyal medyada gündem yarattı.



3

Dikkat çeken fiziği, güzelliği ve başarılı performansıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Serenay Sarıkaya son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisiyle ekranlara gelmişti.



4

Başarılı oyunculuğuyla da adından söz ettiren Serenay Sarıkaya şimdi de Türkiye'deki elçisi olduğu bir markanın özel daveti için Güney Kore'nin başkenti Seul'a uçtu.



5

Simsiyah parlak bir kombin yapan Serenay Sarıkaya başına da siyah bir bandana taktı. Sarıkaya'nın pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken sosyal medyanın da diline düştü.



6

Ünlü isme; 'Kızılcık Şerbeti'ne mi girecek?', 'Çimen'den sonra senin kapanmanı kaldıramam', 'Her halin olay' gibi yorumlar geldi



7

Öte yandan Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Sarıkaya, sosyal medyada aşk iddialarını güçlendiren bir hamlede bulunmuştu. Ünlü oyuncu, Mert Demir'in sosyal medya hesabından paylaştığı bir videonun altına 'kalp ve gül' emojisiyle yorum yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr