07.03.2022-11:18 (Son Güncelleme:21.06.2023-10:46)


1

Burcu Esmersor

Burcu Esmersor

Uzun yıllardır babasıyla görüşmeyen güzel sunucunun babası basına kızı hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı.İkili hala görüşmüyor.



2

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

Küçük yaşlarda katıldığı güzellik yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken, ardından yaptırdığı estetik ameliyatlarla büyük değişim yaşayan Aysun Kayacı, ilk estetiğini babası yüzünden yaptırdığını söylemişti.. Hakkında hayırsız evlat olduğu yönünde açıklamalar yapan babası Selahattin Kayacı yüzünden ülkeyi terk etmeyi bile düşündüğünü açıklayan Kayacı, babasının, bir tartışma sonrası burnunu kırdığı için estetik yaptırdığını söylemişti. Çocukken babasından şiddet gördüğünü iddia eden Kayacı, “O adam alkolik ve ağır şizofreni hastası. Kan bağı yüzünden onun gibi delirmekten çok korkuyorum” demişti. Babası Selahattin Kayacı ise kızının yalan söylediğini belirtmişti.



3

Mina Muhtar

Mina Muhtar

Deniz Uğur kızı Mina'nın babası Reha Muhtar hakkında çektiği videoyu yayınlayarak yardım istedi. Videoda Reha Muhtar'ın kızı, 'Babamın yanında alkole alıştım, okula sarhoş gidiyordum. Akıl hastanesine bile gittim kendimi öldürmeye çalıştığım için. Ben babamın yanına gitmek istemiyorum' dedi.



4

Ebru gündeş

Ebru gündeş

Babam ben küçükken öldü” demiş, hatta yalanını biraz daha abartarak “Babam burada yatıyor” diye bir mezar başında dua bile etmişti! Oysa baba Remzi Gündeş, kızı daha yeni yeni şöhret basamaklarını tırmanmaya başladığında evi terk etmişti. Yıllar sonra perişan bir halde ortaya çıkan ve eskicilikle uğraşan Remzi Gündeş, “Benim Ebru diye bir evladım yok” demişti.



5

Güzide Duran

Güzide Duran

Manken Güzide Duran'ın babası Yüksel Duran da kızını evlatlıktan reddettiğini söylemişti.Baba Duran, “Kızım, tır şoförü olduğum için beni düğüne çağırmadı” demişti. Yüksel Duran, kızının bazı pozları yüzünden aralarının açıldığını iddia etmişti. Dertli baba, kızı hakkında “Onu ben büyüttüm. Düğününe beni değil üvey babasını çağırdı” dedi.



6

Hande Atazi

Hande Atazi

Hande Ataizi annesinden ayrılan mimar babası ile hiç görüşmedi. Babasıyla “dünya görüşleri çok farklı olduğu için” irtibatını kestiğini söyleyen oyuncu, “O bütünüyle manevi dünyayı seçti. Ben de Müslümanım ama bunu hayat tarzına yöneltmem” demişti.



7

Kadir İnanır

Kadir İnanır

Geçtiğimiz günlerde Kadir İnanır'ın ablası Zinnet İsmailoğlu yaşadığı sağlık sorunları yüzünden hayatını kaybetmişti. Dün cenazesi kaldırılan Zinnet İsmailoğlu'nun kardeşi Kadir İnanır'ın katılmaması dikkat çekti. Bu durum akıllara aralarının bozuk mu olduğu sorunu getirdi. Henüz bir açıklama gelmedi.



8

Nefise Karatay

Nefise Karatay

Mehmet Ali Erbil’le verdiği olaylı pozlar üzerine ailesiyle arasına açılan Karatay barışmak için uzun uğraşlar verdi.



9

Pelin Karahan

Pelin Karahan

Gerçek babası Bayram Ali Karahan'la 20 yıldır görüşmeyen ünlü oyuncu Pelin Karahan babasıyla uzun yıllar görüşmemekle birlikte eşi Bedri Güntay’ın babasına baba diyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr