14.04.2021-14:15 (Son Güncelleme:16.10.2023-15:28)


1

SERENAY SARIKAYA

SERENAY SARIKAYA

Serenay Sarıkaya'nın annesi ve babası, genç oyuncu henüz çok küçükken ayrıldı. Babası Serenay ve annesini terk edip, başka bir kadınla evlendi.7 yaşından beri görüşmüyorlar. Babasız büyümenin acısını şu sözlerle dile getiriyor Serenay; ''Ben asla karşımda omuzları sarsıla sarsıla ağlayan bir çocuğa arkamı dönmezdim. Özellikle bir kız çocuğunun okul zamanlarında babasız olması büyük bir olay. Şimdi ben o adama baba desem, ölmüş çocukluğumun ruhu sızlar.'' Babası başka bir kadınla evlendikten sonra annesi ile Ankara'dan İstanbul'a taşınan Serenay, henüz 13 yaşındayken çalışmaya başladı. Maddi açıdan epey zor günler geçirdiğini söylüyor.



2

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu

Hakan Uarl'ın yorumculuk yaptığı sabah prgramnıa katılan Duygu, biyolojik babası Metin Akpınar ile ilgili ağza alınmayacak şeyler söyledi. Duygu,'Annemin anlattığı; ‘Ben karşıdan karşıya geçiyordum, bir kaza geçirdim. Metin Akpınar da oradaydı. Alıp hastaneye götürdü ve bir tanışma süreci yaşandı’ şeklinde. Ortada bir ilişki var ama bir günlük bir şeymiş gibi algı yaratıldı. Çünkü kendisi inkar üzerine bir savunma yapıyor. Babam benden bugüne kadar özür dilemediği için davayı açtım. Kendi eşini korurken bizi korumuyorsun. Bu sürecin başına geleceğini biliyordu, her şeyden haberi vardı. Çok güzel oyunculuk yaptı. Eşiyle de muhatap oldum. Birkaç saat görüştük, ilk başta çok iyi davrandı. Sonra çok ama çok kötü davrandı. ‘Gel bakalım sen, neden Metin Abi’nin üzerinden prim yapıyorsun. Git ananın yanına’ diye tepki gösterdi.' 'Ben üç kez DNA testi yaptırdım. Üçünü de kabul etmediler. Bir keresinde kendisi saç telimi kopartıp aldı. DNA testi yaptırdı. Sonra sonucun ardından yine inkar etti. ‘DNA testi yaptırmadım, yalan söylemem’ dedi. Ben de test yaptırdım %99.9 kızı çıktım. Kesinlikle Akpınar soyadını taşımayacağım, benim soyadım ‘Nebioğlu’dur. Yalancı insanların soyadını alamam.'



3

PELİN KARAHAN

PELİN KARAHAN

Pelin Karahan'ın annesi ve babası, genç oyuncu henüz 8 aylıkken boşandılar. Yıllarca babasını görmeyen Pelin, 17 yaşındayken annesinin ısrarıyla babasıyla ilk kez görüştü. Sonrasında babasının, kendisinin hangi şehirlerde, nerede olduğunu bilmesine rağmen hiçbir iletişim girişiminde bulunmadığını belirten Karahan, ünlü olduktan sonra gelen buluşma talebi için "zamanlama manidar" dedi.



4

EBRU GÜNDEŞ

EBRU GÜNDEŞ

Bir baba faciası da Ebru Gündeş'ten... Babası bebekken terk etmiş... Klasik ve bilinen bir hikaye. Elbette ki babası kızı ünlü ve zengin olduktan sonra yeniden iletişime geçmek istiyor. Ebru Gündeş bir süre reddetse de, beyin kanaması olayından sonra babasıyla barıştı ve helallik aldı. Ardından babası yeniden televizyonlara çıkarak kızının kendisiyle ilgilenmediğini iddia etti. Gündeş ise Instagram hesabından "Baba olmanın" herkesin harcı olmadığına dair manidar paylaşımlar yapıyor.



5

SEDA SAYAN VE OĞLU

SEDA SAYAN VE OĞLU

, Seda Sayan'ın Sinan Engin'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin, evliliğe karşı çıktı. Annesinin özel hayatıyla gündeme gelmesinden rahatsız olan Engin, Sayan'a "Sessiz sedasız evlen" diyerek de şart koydu. Öte yandan 31 yaşındaki Oğulcan Engin, annesinin Prag'daki nikahına da katılmama kararı aldı.



6

KADİR İNANIR

KADİR İNANIR

Geçtiğimiz aylarda sağlık sorunları ile gündeme gelen sinema oyuncusu Kadir İnanır'ın ablası Zinnet İsmailoğlu hayatını kaybetti. Zinnet İsmailoğlu için dün Eyüp Sultan Camii'nde cenaze namazı kılındı ardından da Hasdal Mezarlığı'na defnedildi. Hürriyet'te yer alan habere göre; cenaze namazına Kadir İnanır katılmadı.



7

MEHMET ALİ ERBİL

MEHMET ALİ ERBİL

Birçoğumuzun Çarkıfelek programı ile tanıdığı, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında yıllar sonra çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeşim Erbil, "Eskiden Tan Sineması vardı. Orada yetişkin filmleri oynardı, seks filmi. Benim de canım sıkılmıştı. Annem de abime "Kardeşini sinemaya götürüver" dedi. Abim de beni o filme götürdü. Öyle bir film olduğunu biliyor muydu bilmiyorum. Filmde çıplak bedenler var. Ben de bakmıyormuş gibi yaptım, utanıyorum abimden. Sonra çıktık, sevinçle babama sinemaya gittiğimizi söyledim. Babam Tan Sineması'na gittiğimizi duyunca "Defol git" dedi. Beni yanından kovdu. İkizimizi de azarladı. O anımızı hiç unutamam"



8

Babalarını çok sert görüşlü bir adam olduğunu dile getiren Erbil, "Babam çok sert, Osmanlı kafalı, değişik bir insandı. Çok güzel özellikleri olmakla birlikte, biz titrerdik. Biri tuvalete girdiğinde sifon sesini duymazsa, oturduğu yerden "Neden sifonu çekmedin?" derdi. Otobüzte bir kadına yer verilmiyorsa dövüş çıkarırdı. Her an bir bomba patlayacak gibiydi evin içinde. Babamın sertliğini birebir yaşayan benim. Nefes alamazdım. Telefon gelemezdi eve. Hep ensemdeydi. Bir şey yaptığım da yoktu ama korkardım. Siz diye hitap ederdik babamıza biz. Lisede "Ben doktor olursam özgürlüğüme kavuşabilirim. Tek başıma yaşayabilirim. Bu baskıdan kurtulabilirim" dedim. Abim de doktordu. Daha üniversite ikinci sınıfta eve gitmemek için haftada 5 gün hastanede nöbet tutmaya başladım. Evleneyim de kurtulayım demedim. Çünkü hiç erkek arkadaşım olmamıştı. Ne ben kimseye bakabilirdim, ne de kimse bana… Ben 27 yaşında evlendim. Neredeyse tohuma kaçacakken… Millet o yaşta aslında çocuk doğuruyor. Annem de baskı yapınca evi terk edip, kendime ev kiraladım. Ama gittiğim yerde de korkuyordum, hayata karşı hiçbir tecrübem yoktu. Aykut ile tanıştım. Biz 25 gün sonra evlenmeye karar verdik. Bana ilk kez arkadaşlık teklif eden insandı. Dört yaş küçüktü benden. 8 ay sonra evlendik, 5 yıl sonra ise boşandık. Hala annesine "Anne" derim, çok severim"



9

ŞÜKRAN OVALI

ŞÜKRAN OVALI

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının canlı yayınına, oyuncu Şükran Ovalı'nın anneden bir babadan ayrı olduğu ablası Deniz Sağdıç bağlandı. Kız kardeşi Şükran Ovalı hakkında adeta zehir zemberek açıklamalarda bulunan abla Deniz Sağdıç, Ovalı'yı şu sözler üzerinden vefasızlıkla suçladı: "Annelerimiz aynı, babalarımız farklı. Biz Şükran'la beraber büyüdük ve beraber okuduk. Şükran çok emek vererek bugünlere geldi. Annem de her zaman yanında destek oldu. Şükran Ovalı'nın annemle ilgilenmediği ve ona bakmadığı doğru. Ben devamlı annemin yanındayım. Annemin de benim de Şükran'dan maddi bir beklentimiz olmadı. Şükran maneviyat olarak da yanımızda olmadı. Nişanlandığı dönemde hepimizle bağlantısını kopardı." şeklinde konuştu.



10

AYSUN KAYACI

AYSUN KAYACI

Aysun Kayacı babasını "alkolik ve şizofren" olarak tanımlıyor. Çocuk yaşta babasından yediği dayak yüzünden burnu dahi kırılmış. O da kendisiyle iletişime geçmeye çalışan babasını reddedenlerden. Çocukluğu boyunca şiddet gördüğünü belirten ünlü manken, babası gibi delirmekten korktuğunu da saklamıyor.



11

Hatta öyle ki, ilk estetik ameliyatını, babasının kırdığı burnunu düzelttirmek için yaptırmış.



12

BURCU ESMERSOY

BURCU ESMERSOY

Burcu Esmersoy'un babası da eşini ve iki kızını terk edenlerden. Annesiyle kalan Burcu Esmersoy ve ablasına, anneannesi ve dedesi de "Biz bakmayız, babasının ailesi baksın!" diyerek yüz çevirmiş ve iki kızı babaannesi ile diğer dedesi büyütmüş. Burcu Esmersoy babasıyla görüşmüyor; hatta fiziksel olarak babasına benziyor olmaktan bile "maalesef" diyerek, üzüntülü bir şekilde bahsediyor.



13

UMUT OĞUZ

UMUT OĞUZ

Çocuk yaşta, ailesinden özellikle annesinden şiddet gördüğünü yıllar sonra itiraf etti. Çocukken yaşadığı travmaların üzerinde büyük bir etki bıraktığını söyledi.



14

NAZAN ÖNCEL

NAZAN ÖNCEL

Nazan Öncel üvey babası tarafından cinsel istismara uğradı, acı dolu bir çocukluk geçirdi. "Demir Leblebi" şarkısıyla acısını kustu. Öz babasıyla ve istismarcı üvey babasıyla görüşmese de, annesiyle arası iyiydi. Buruk bir çocukluk geçirdim, hatırlamak dahi istemiyorum'' diyor.



15

NÜKHET DURU

NÜKHET DURU

Nükhet Duru ile babası arasındaki sorunlar, Duru henüz 11 yaşındayken anne ve babasının boşanma kararı almasıyla başladı. Velayeti babasında kalan güzel sanatçı, baba Duru bir ay boyunca eve gelmeyince intihara kalkıştı. Bu olaydan sonra babası ile arasında uçurumlar açılan Nükhet Duru, onun izni olmadan sahneye çıkınca polis tarafından gözaltına alındı. Küçük yaşlardan itibaren üst üste yaşadığı olaylar ünlü sanatçıyı çeşitli sağlık problemleriyle de karşı karşıya bıraktı. Yaşamı boyunca kızı ile arasındaki buzları eritmeyi başaramayan Kemal Duru bakımsızlık yüzünden bitkin düşünce hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı.



16

AJDA PEKKAN

AJDA PEKKAN

Pop müziğin divası Ajda Pekkan da babası ile sorun yaşayan ünlülerden. Özel hayatını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden diva, gördüğü şiddeti ve baba-kız ilişkisindeki aksaklıkları katıldığı televizyon programında dile getirmişti.



17

HANDE ATAİZİ

HANDE ATAİZİ

Adı sansasyonel olaylarla anılan Hande Ataizi’nin babası ondan farklı bir yaşantıya sahip. Ataizi, babasının tamamen maneviyatla ilgilendiğini ve hatta fanatik tarikatçı olduğunu, bu nedenle de babasıyla oturup konuşamadığını açıklamıştı. Küçük yaşlarda anne ve babasının ayrılması da aralarındaki mesafenin oluşmasına sebep olmuş. Ataizi annesinin ikinci eşi olan Hadi Çelen’i gerçek babası olarak görüyormuş.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr