15.11.2023-12:14 (Son Güncelleme:15.11.2023-17:29)


1

14 Kasım Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak Aile dizisinde Aslan vuruluyor. Aslan’ın kuzeni Bedri intikam yemini ediyor. Alper Çankaya’nın hayat verdiği Bedri, Aslan’ı vuruyor. Kanlar içinde kalan Aslan’ı bulan Devin sinir krizi geçiriyor. Bir yandan Aslan ve Devin’in yaşadığı romantik anlar heyecan yaratırken bir yandan silah sesleri patlıyor.



2

Bedri’nin Hülya Soykan’ı Aslan ile tehdit etmesi gerilimi artırıyor. Serap’ın tutuklanmasının ardından İlyas’ın, “Bu işin başka hal çaresi kalmadı!” demesi dikkatleri üzerine çekiyor. Soykan ailesinin başının vurulduğunu duyanlar gözyaşlarına boğuluyor. Aslan’ın vurulması herkesi şoke ediyor.



3

Hülya’nın karşısına geçen Bedri’nin, “Sen dua et anamın başına bir iş gelmesin. Yoksa gözünün yaşına bakmam senin bilesin” sözünün ardından Aslan kurşunların hedefi oluyor. Bedri’ye, “Beni mi öldüreceksin” diyen Hülya, “Seni değil Aslanına dikerim gözünü” yanıtını alıyor. Bu akşamki yeni bölüme Aslan’ın Adana’dan gelen kuzeni Bedri damga vuruyor. Aslan Soykan’a ne olacak sorusunun yanıtı merakla beklenirken yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ diziden ayrılıyor mu araştırılıyor.



4

Aile dizisinde Aslan rolüne bürünen Kıvanç Tatlıtuğ’un akıbeti bu akşamki yeni bölümde belli olacak.



5

Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983'te Adana’da dünyaya gözlerini açtı. Ünlü oyuncu baba tarafından Arnavut ve Boşnak kökenli, anne tarafından ise Edirnelidir. Modellik ve basketbol kariyeri de bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, bir dönem Paris'te yaşadı. Türkiye'ye döndüğünde ise Okan Bayülgen'den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimi aldı.



6

Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attı. Menekşe ile Halil'de Halil karakterini canlandırdı. Amerikalılar Karadeniz'de 2 adlı filmde oynadı. 2008-2010 yılları arasında Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri ile öne çıktı. Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandırdı.



7

2010 yılında Ezel dizisinde, ikinci sezonun başında Sekiz adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı. 2011-2013 yılları arasında Kuzey Güney adlı dizide Buğra Gülsoy ile birlikte başrolü paylaştı. 2013'te Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği Kelebeğin Rüyası adlı dram filminde Mert Fırat ile başrolleri paylaştı. 2014 yılında Star TV'de yayınlanan ve başrolünü Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde "Kurt Seyit" karakterini canlandırdı.



8

Ardından 2016 yılında Cesur ve Güzel dizisinde Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaştı. Hadi be Oğlum sinema filminde ve Çarpışma dizisinde yer aldı. Tatlıtuğ, 2016 yılında Başak Dizer ile evlendi ve çiftin bir oğlu bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr