Aile 15. bölüm fragmanı: Aile dizi yeni sezon ne zaman? Aile dizisi yeni bölümde neler olacak?

Show TV ekranlarının başarılı dizisi Aile’nin yeni sezonu bu akşam başlıyor. Dizi severler Aile dizisinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek için Aile 15. bölüm fragmanı, Aile yeni bölüm izle, Aile dizisi izle gibi terimleri sorguluyor.

03.10.2023-17:51 - (Son Güncelleme: 03.10.2023-17:51)

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisinin 2. sezonu için başlatılan geri sayım bu akşam sona eriyor. Sevilen yapım bu akşam yeni sezonuna başlıyor. Dizinin hayranları ise yeni sezonun ilk bölümünde neler olacağını merak ediyor. Peki Aile dizi yeni sezon Ne Zaman? Aile dizisi yeni bölümde neler olacak?

Aile dizi yeni sezon ne zaman?

Aile dizisi ikinci sezon, 3 Ekim 2023 Salı günü yani bugün yayınlanacak yeni bölümle birlikte başlıyor. 

Aile dizisi yeni bölümde neler olacak?

Soykan sofrasının parçalanmasından sonra Aslan dağılan ailesini bir araya toplamaya çalışırken; hayatında temiz bir sayfa açmak için bir marina satın alır. Devin ise ödediği bedellerden sonra Aslan'la evliliğini sonlandırmaya kararlıdır. Bu yüzden bir boşanma avukatıyla anlaşır.

Aile Yeni Sezon

Marinanın açılışında internete sızan bir video, iyileşen yaraları yeniden kanatırken; herkes aynı sorunun cevabını merak eder: Videoyu kim sızdırdı?

Devin sızan videodan sonra soluğu herkesten uzak bir sahil kasabasında alır. Ancak tek bir kişiden kaçamayacaktır: Aslan. Aslan, yeniden aile olabilmek ve Devin'in yaralarını sarabilmek için onu ikna etmeye çalışır. Ancak Devin bu aşk için ödediği bedelleri kolay kolay unutamayacaktır.

Hülya derneğinin bağış gecesinde büyük hesaplaşmalar yaşarken; yıllardır büyük bir yalanın içinde yaşadığını öğrenen Cihan, artık tüm gücüyle Soykanların karşısındadır.

Bugüne kadar kendisinden çalınanların bedelini aileye ödetmeye kararlıdır. Devin'in kendisi ile ilgili öğreneceği acı bir gerçek onu Aslan'la yeniden kopma noktasına getirir.

Devin kendini büyük bir dönüm noktasında bulur. Ya kalacak, ya gidecektir artık. Soykanları etkileyecek büyük bir haber alan Aslan, ailesini bir arada tutabilmek için harekete geçerken; alacağı bir kararla herkesin hayatı geri dönülmez şekilde değişecektir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal