Ahmet Nur Çebi'nin Yüzü Neden Yanık?

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin taraftarlarının aklını meşgul eden bir konu var. Ahmet Nur Çebi'nin yüzüne ne oldu? Ahmet Nur Çebi kaza mı geçirdi?

05.02.2021-12:03 - (Son Güncelleme: 28.04.2021-15:18) Ahmet Nur Çebi'nin Yüzü Neden Yanık?

Beşiktaş Kulübünün Başkanı Ahmet Nur Çebi yüzünün neden yanık olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. Ahmet Nur Çebi'nin yüzüne ne oldu? İşte haberin detayları...

AHMET NUR ÇEBİ YÜZÜ NEDEN YANIK?

1959 yılında Trabzon'da doğan Ahmet Nur Çebi, kurulmasında etkin olarak görev aldığı Çebi Derneğine ve Çebi Vakfına Başkanlık yapmıştır. Galata Spor ve Kartal Spor Kulüplerinde başkan ve başkan yardımcılığı görevlerini yürütmüş ve Karabük Spor 'a Yönetim danışmanlığı yapmıştır. Bu arada armatörülük ile ilgili büyük bir yatırımlar yaptı.

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yüzündeki yanığın nedeni geçirdiği bir kaza sonrası olduğu iddia ediliyor. Ayrıca küçükken kaynar su dökülmüş olduğu da söyleniyor. Ancak kesin nedeni bilinmiyor.

AHMET NUR ÇEBİ KİMDİR?

Ahmet Nur Çebi, 1959 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. Babası iş insanı olan Yaşar Kaptan Çebi, annesi Ayten Çebi'dir. Tayfun Çebi ve Arzu Efe adında iki kardeşi vardır. Babası sanayici olup demir çelik ticareti yapmasından ötürü işi gereği 1964 tarihinde Karabük şehrine göç etmesi nedeniyle Çebi, burada öğrenim hayatında bulundu.

TED Karabük Koleji lisesinde eğitim hayatında bulundu. 1983 senesinde Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesinden mezun oldu. Yurt dışında bu alanda bir buçuk sene eğitim aldı. Askerliğini 1985 tarihi içerisinde Ağrı Eleşkirt 29. Piyade Alayı'nda yedek subay olarak tamamladı.

AHMET NUR ÇEBİ NE İŞ YAPMAKTADIR?

Ahmet Nur Çebi, Çebi enerji, Martaş Liman Tesisleri, Çebi denizcilik gibi şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ayrıca Türkiye Karabük demir çelik işletmeleri yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve haddeciler derneği başkanlığı vazifelerini yürütmektedir.

2001 tarihi içerisinde bir buçuk milyon ton toplam kapasiteli demir çelik izabe tesislerini, 2002 yılında izabe tesisi ile beraber çalışan bir milyon ton kapasiteli haddehaneyi ve bunlarla birlikte 2005 tarihinde de kendi enerjisini üretebileceği bir elektrik santralini devreye aldı. Bu arada armatörlük ile de ilgili çok büyük yatırımlarda bulundu.

AHMET NUR ÇEBİ KİMİNLE EVLİ?

Ahmet Nur Çebi, 1986 yılında Berna Çebi ile dünya hayatına girdi. Elgiz Nur (1988), Mina nur (1993), Yaşar Kaptan (1995), adlarında toplam 3 çocuğu bulunmaktadır. 700 milyon Dolar sermayeli Kaptan Group’un yönetim kurulu başkanı olan Ahmet Nur Çebi, Denizcilik, lojistik ve enerji dahil pek çok sektörde faaliyet gösteriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal