Ahmet Davutoğlu'na Evlat Nöbeti Tutan Ailelerden Sert Tepki!

Evlat nöbeti tutan ailelerden Ahmet Davutoğlu’na sert tepkiler geldi.

13.09.2021-10:41 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-18:41)

Diyarbakır’ da evlatları terör örgütü PKK tarafından HDP aracılığıyla kaçırılan ailelerin evlat nöbetleri devam ediyor. Evlat nöbeti tutan ailelerden Ahmet Davutoğlu’na sert tepkiler geldi

HDP’NİN KAPATILMASINA KAÇAK CEVAP VERDİ

Diyarbakır’ da evlatları terör örgütü PKK tarafından HDP aracılığıyla kaçırılan ve evlat nöbeti tutan bir babanın 'HDP kapatılmasın mı?' sorusuna 'O ayrı bir şey' cevabını veren Ahmet Davutoğlu, acılı babanın 'Siz bir gün bu ailelere sahip çıkmadınız' şeklindeki sert tepkisiyle karşılaştı.

YÜZLERCE GÜNDÜR EVLAT NÖBETİ TUTUYORLAR

Türkiye’nin her yerinden gelen ve evlatları HDP aracılığı ile dağlara kaçırılan birçok aile, yüzlerce gündür evladının gelmesi için HDP İlçe Başkanlık Binası önünde nöbet tutuyor. Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu da evlat nöbeti tutan ailelere ziyarette bulunduğu esna da ailelerin sorusunu yanıtlarken verdiği cevap yüzünden tepkilerle karşılaştı.

ACILI BABADAN DAVUTOĞLU’NA SİZ BU AİLELERE SAHİP ÇIKMADINIZ TEPKİSİ

Ziyaret sırasında evladı terör örgütü PKK tarafından kaçırılan bir babayla babanın ‘HDP kapatılmasın mı’ sorusuyla karşılaştı. Acılı aileye bir yandan sorunu çözeceklerini söyleyen Davutoğlu, diğer yandan da HDP'nin kapatılmasına ilişkin soruya ‘O ayrı bir şey’ dedi. ‘Onlara sahip çıktık, başbakanken ağırladım ben onları’ sözlerini kullanarak vatandaşla tartışmasını sürdüren Davutoğlu, acılı babanın ‘Siz bir gün bu ailelere sahip çıkmadınız’ tepkisiyle karşılaştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal