Ahmet Ataoğlu'nu kim öldürdü, bulundu mu?

Alanya'da son dakika haberi olarak yayınlanan Ahmet Ataoğlu'nun kaybı Alanya polislerini harekete geçirdi. Polise kayıp ihbarında bulunulması üzerine Ataoğlu için arama çalışmaları başlatıldı. Büyükhasbahçe Mahallesi'nde görüldüğü belirlenirken arama çalışmaları hızlanarak devam etmektedir. Ahmet Ataoğlu öldürüldü mü? Ahmet Ataoğlu'nu kim öldürdü? Ahmet Ataoğlu bulundu mu?

24.06.2022-11:54 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-11:54) Ahmet Ataoğlu'nu kim öldürdü, bulundu mu?

5 Haziran 2022 tarihindne bu zamana kayıp olan emlakçı Ahmet Ataoğlu için kayıp ihbarından bulunulması üzerine arama çalışmaları yoğunlaştı. Ahmet Ataoğlu'nun en son Büyükhasbahçe Mahallesi'nde görüldüğü belirlenirken bu gölge aramalar başlatıldı. Peki, Ahmet Ataoğlu öldü mü, kim öldürdü? sorularına yanıt aranmaktadır. İşte, Ahmet Ataoğlu kaybına ilişkin detaylar...

Ahmet Ataoğlu'nu kim öldürdü?

Antalya'nın Alanya ilçesinde emlakçılık yapan Ahmet Ataoğlu'nun 5 Haziran'dan beri kaybının arkasından toprağa gömülü cansız bedeni bulundu. Yapılan araştırmalar üzerine ormanda hayatını devam ettiren B.K şüpheli olarak göz altına alındı. Yapılan sorgu da cinayeti itiraf eden B.K, çıkan tartışmada sinirlerine hakim olamadan başına keserle vurduğunu telaşlanıp halıya sararak gömdüğünü açıkladı.

Halıya sarıp gömülmüş

B.K ile Ahmet Ataoğlu arasındaki tartışma Ataoğlu'nun canına mal oldu. B.K cansız bedeni halıya sararak barakadan 20 metre uzaklıktaki boş alana gömülü olarak bulundu. Olay hakkındaki geniş kapsamlı çalışmalar devam etmektedir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal