Ahmet Akbaş

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Beyin Cerrahı Ahmet Akbaş'ın vefat etmesinin ardından hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Ahmet Akbaş kimdir? Ahmet Akbaş boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Ahmet Akbaş sevgilisi, eşi kimdir? İşte yanıtı...

08.10.2020-13:20 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-13:19) Ahmet Akbaş

Çin'den dünyaya yayılan ve büyük bir salgın haline gelen koronavirüse yakalanan ve iyileşmesinin ardından görevine dönen Beyin Cerrahı Ahmet Akbaş 6 Ekim'de hayatını kaybetti. Ahmet Akbaş'ın vefat etmesinin ardından kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Ahmet Akbaş kimdir? Ahmet Akbaş boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Ahmet Akbaş sevgilisi, eşi kimdir?

AHMET AKBAŞ KİMDİR?

1990 yılında dünyaya gelen Ahmet Akbaş, İstanbul Tıp Fakültesi'nden 2013 yılında mezun oldu ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak çalışmaya başladı.

Salgın nedeniyle görevinin başından ayrılmayan Ahmet Akbaş, koronavirüse yakalandı ve 14 gün boyunca izole edildi. Hafif olarak koronaviürü atlatan Ahmet Akbaş, işine geri döndü. Ahmet Akbaş işe başladığı ilk gün olan 6 Ekim 2020 tarihinde Bakırköy'deki evinde hayatını kaybetti.

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği düşünülen Ahmet Akbaş'ın kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında ortaya çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal