Ahlaksız Hostes Müstehcen Fotoğraflarını Paylaşarak Yolcularla Birlikte Oldu

İngiltere'de bir hava yolu şirketinde çalışan hostes, sosyal medya hesabı üzerinden uçuş esnasındaki üniformalı fotoğraflarını paylaşarak, ücrette anlaştığı kişilerle otelde birlikte oldu. "Sevgili yolcular uçuşta sizinim, ne yapmamı istersiniz?" benzeri ifadelerle fotoğraflarını paylaşıyor.

29.11.2020-10:34 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-10:32) Ahlaksız Hostes Müstehcen Fotoğraflarını Paylaşarak Yolcularla Birlikte Oldu

İngiliz Hava Yolları'nda görev alan bir hostes, Facebook hesabı üzerinden uçuş esnasında üniforma ile çektiği resimlerini paylaştı.

"UÇUŞ EĞLENCESİNDE BEN SİZİNİM"

Uçuş esnasında üniformasını yukarı doğru sıyırarak ve bacaklarını uzatıp resim çeken hostes, ''Sevgili yolcular, uçuş eğlencesinde ben sizinim. Ne yapmamı istersiniz?" notu ile paylaştı.

 

UÇAKTA BİRLİTE OLMAYI PLANLAMIŞ

Hostes, ekstra ücret için uçuş esnasında giydiği iç çamaşırları ile üniformasını ücret karşılığında sattığını, uçuş esnasında gereken parayı aldığı yolcularla uçakta birlikte olacağını söyledi.

İlk tanışma ücreti olarak 50 sterlin aldığını dile getiren hostes, uçuş esnasında anlaştığı şahısların otel parasını ödediklerini ve taleplerine göre ücreti arttırdığını belirtti. Hostes, farklı ülkelere uçtuğunda çeşitli insanlar ile birliktelik yaşadığı ve uçakta yer yer görev arkadaşları ile yakınlaştığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal