Ah Nerede dizisi konusu ve oyuncuları

Yaz dizilerinin başlamasıyla birlikte insanlar tanıtımları yapılan dizilerin konularını ve ne zaman başlayacaklarını araştırıyor. Peki Ah Nerede dizisi ne zaman başlayacak? Ah Nerede dizisinin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

18.06.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-15:13) Ah Nerede dizisi konusu ve oyuncuları

Son günlerde en çok merak edilen ve araştırılan dizi Ah Nerede dizisi oldu. Peki Ah Nerede dizisi uyarlama bir dizi mi? Ah Nerede dizisi ne zaman başlayacak? Ah Nerede dizisinin oyuncuları kimler? Ah Nerede dizisinin konusu nedir? Ah Nerede dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ah Nerede dizisi ne zaman başlıyor

Ah Nerede dizisinin henüz ne zaman başlayacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı fakat dizi Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Ah Nerede dizisi uyarlama bir dizi mi

Ah Nerede Dizisi 1975 yapımlı olan Orhan Aksoy'un sevilen "Ah Nerede" filminin uyarlaması olarak ekranlara gelecek.

Ah Nerede Dizisi

Ah Nerede dizisi konusu ne olacak

Ah Nerede dizisinde Bursa'nın tanınan ailesinin 3 erkek çocuğunu İstanbul'a üniversite okumayı göndermeleri fakat onların hiç ummadıkları bir hayat yaşamaları ile başlıyor. Hukuk okuduğu düşünülen Murat bir kumar bağımlısı, Mühendislik okuduğu zannedilen Ömer bir müzisyen, Tıp fakültesini okuduğu zannedilen Ferit ise okulunu yarım bırakıp çapkınlık yapan bir delikanlı olmuştur. Ferit'in tüm hayatı kadınlar üzerine kuruludur ve genç kızlar onunla evlilik hayali kurar. Ferit ise onlarla sadece gönül eğlendirir. Fakat bir gün Zehra ile karşılaşır ve ona aşık olur. Ferit'in diğer sevgilileri Sera, Nihal ve Burçak ise aldatıldıklarını öğrenince Ferit'ten intikam almak için planlar yapmaya başlar. Tüm bu maceralar ekranlarda izleyici ile buluşturulacak.

Ah Nerede dizisi oyuncuları

Ah Nerede dizisinde Nil Keser Zehra karakterini, Oktay Çubuk Ferit Şerbetlioğlu karakterini, Ahsen Türkyılmaz Duygu karakterini, Tarık Papuççuoğlu Hakim Şerbetlioğlu karakterini, Batuhan Sert Ömer Şerbetlioğlu karakterini, Ayşe Kökçü Seniha Şerbetlioğlu karakterini, Miray Akay Seray karakterini, Derya Alabora Perihan karakterini, Korhan Herduran Murat Şerbetlioğlu karakterini, Ferit Aktuğ Ali karakterini, Aycan Koptur Huriye karakterini, Merve Nur Bengi ise Burçak karakterini canlandıracak. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal