Ah Nerede dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Ah nerede dizisi kanalı belli oldu!

Yeşilçam'ın bir dönem efsaneler yaratan filmlerinden 'Ah Nerede'nin dizi olacağı yönünde yapılan duyuru sonrası dizinin ne zaman ekranlara geleceği ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusuydu. Şimdi ise beklenen haber geldi. Ah nerede dizisi kanalı belli oldu..

19.05.2022-01:21 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-01:21) Ah Nerede dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Ah nerede dizisi kanalı belli oldu!

Başrollerini Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan'ın paylaştığı Yeşilçam'ın efsane filmi 'Ah nerede' filminin dizi olarak yeniden ekranlara geleceği duyurulmuştu. 1975 yılında izlenme rekorları kıran ve her yayınlandığında izleyenlerin sanki ilke kez izliyormuş hissine kapıldığı Ah nerede filminin dizi versiyonu merakla beklenmeye başlandı.

Dizinin kadrosu, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı gibi detaylar araştırılırken, Ah nerede dizisiyle ilgili gelişmelerin de yavaş ortaya çıktığı görüldü.

Ah Nerede dizisi hangi kanalda yayınlanacak

Ah Nerede dizinin oyuncu kadrosu belirlendi

Yapımcılığı 10. Ev tarafında yapılan ve Bülent İşbilen'in de yönetmen koltuğunda oturduğu Ah nerede dizinin senaryosu ise Kübra Sülün ile Meryem Demirli'nin kaleminden çıkıyor. Çekimlerine başlanılan dizinin kadrosunda Nil Keser, Tarık Pabuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Derya Alabora'nın yanı sıra Mert Carim, Asena Keskinci, Berfe Sancak gibi başarılı oyuncularında yer aldığı öğrenildi. Geniş ve iyi oyunculardan oluşan kadrosuyla birlikte start veren Ah nerede dizisi kanalı da belli oldu.

Ah Nerede dizisi hangi kanalda yayınlanacak

Ah nerede dizinin yapımcısı 10. Ev'in Star TV ile masaya oturduğu bildirilirken, kanaldan yapılan açıklamada ise dizinin çok yakında izleyicilerle buluşacağı belirtildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal