Ah Nerede 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ah Nereden yeni bölüm ne zaman? Ah Nerede son bölümde neler oldu?

Star TV ekranlarının yaz dizisi olarak ekranlara gelen Ah Nerede, dün akşam 3. bölümü ile izleyici karşısına geçti. İzleyicileri ekranlara kitleyen sevilen dizisi Ah Nerede'nin 4. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Heyecanlı yerde biten dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularına yanıt aranmaktadır. Ah Nerede 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ah Nerede yeni bölüm ne zaman?

23.07.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-11:27) Ah Nerede 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ah Nereden yeni bölüm ne zaman? Ah Nerede son bölümde neler oldu?
Ah Nerede 4. bölüm fragmanı

Romantik komedinin bulunduğu Ah Nerede dizisi tüm heyecanıyla devam ederken son bölümde yaşanılanlar ise beraber dizinin yeni bölüm fragman araştırmaları başladı. Ah Nerede 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ah Nerede yeni bölüm hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır 

Ah Nerede yeni bölüm ne zaman? 

1 Temmuz 2022 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Ah Nerede dizisinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen yer alırken senaryosunu kaleme alan isim ise Kübra Sülün ve Meryem Demirli oldu. Her hafta Cuma günü ekranlarda olan dizinin yeni bölümü ise 29 Temmuz 2022 tarihinde ekranlarda olacaktır. 

Ah Nerede 4. bölüm fragmanı

Ah Nerede 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Tüm heyecanıyla devam eden dizinin her bölümü farklı bir heyecan ile ekran karşısına geçmektedir. Yeşilçam filminden uyarlanarak ekranlara gelen Ah Nerede dizisinin 4. bölüm fragmanını izlemek isteyenler https://www.startv.com.tr/dizi/ah-nerede/fragmanlar/4-bolum-fragman adres üzerinden ulaşabilir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal