Aguirre: 'Maradona, Hakemler ve Takımıyla Çok Konuşurdu, Messi Çok Sessiz'

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulübü Leganes'in Meksikalı teknik patronu Javier Aguirre, sürekli birbirleriyle kıyaslanan Diego Armando Maradona ile Lionel Messi'nin değişik karakterlere sahip olduğunu belirtti.

20.04.2020-12:46 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-12:44) Aguirre: 'Maradona, Hakemler ve Takımıyla Çok Konuşurdu, Messi Çok Sessiz'

Uluslararası yayın yapan ESPN'in resmi internet sitesi için video konferans yoluyla röportaj yapan Aguirre, Arjantin'in futbol camiasına kazandırdığı iki önemli yıldız Maradona ile Messi'yi karşılaştırarak "Maradona'ya karşı 4 kez oynadım. Maradona sıra dışı bir futbolcuydu ve Messi ile aralarında büyük bir fark var. Maradona sahada hakemler ve takım arkadaşlarıyla çok fazla konuşurdu. Messi çok sessiz bir karakter, bunu yapmıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Hocalık yaptığı kulüplerde Messi'yi engellemek için her şeyi yaptıklarını fakat bunu yapmanın çok zor olduğunu vurgulayan Aguirre, "Messi normal bir adam, ona sahada sadece topu verin yeter. Tekme bile atsanız Messi'yi asla antrenör veya hakemlere bağırırken göremezsiniz. Maradona bambaşka bir karakterdi. İkisi de sıra dışı. Sizin rakibiniz bile olsalar bu adamları sahada izlemek keyif verici." ifadelerini kullandı.

Barcelona'nın süper yıldızı Messi'yi engellemenin tek yolunun takım arkadaşlarıyla bağlantısını sonlandırarak top vermemek olduğunu belirten 61 yaşındaki teknik adam, Arjantinli yıldız ile Portekizli Cristiano Ronaldo'nun çok farklı şekillerde futbol oynadığını da cümlelerine ekledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal