Ağır Romantik filmi ne zaman çekildi? Ağır Romantik filmi konusu nedir? Ağır Romantik filmi çekim yerleri ve oyuncuları

2020 yılında yerli film olarak vizyona giren Ağır Romantik, 4 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Show TV'de yayınlanacak olan Ağır Romantik filmini yayın akışında gören izleyiciler, film ile ilgili aramalarını hızlandırdı. En çok sorulan sorular ise Ağır Romantik filmi ne zaman çekildi? Ağır Romantik filmi konusu nedir? oldu. İşte, Ağır Romantik filmi çekim yerleri ve oyuncuları

04.05.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-17:50) Ağır Romantik filmi ne zaman çekildi? Ağır Romantik filmi konusu nedir? Ağır Romantik filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Senaryosu ve yönetmenlik görevini Deniz Denizciler'in yürüttüğü ve başrollerini Tuvana Türkay, Onur Tuna ve Sermiyan Midyat'ın paylaştığı Ağır Romantik filminin kadrosunda ayrıca Altan Erkekli, Semra Dinçer ve Durul Bazan'da yer aldı.

202 yılında vizyona giren ve girer girmez de en çok izlenen filmler arasında yer almayı başaran Ağır Romantik, 4 Mayıs Çarşamba akşamı da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Show TV'nin yayın akışını takip eden saat 20.0'da Ağır Romantik filminin yayınlanacağını görür görmez, filmin ne zaman ve nerede çekildiğinin yanı sıra konusu ve oyuncuları da araştırılmaya başladı.

Ağır Romantik filmi konusu nedir

Ağır Romantik filmi ne zaman çekildi?

Aşk ve komedi türü olarak hazırlanan Ağır Romantik filmi, senaryosunu da kendisinin yaptığı Deniz Denizciler yönetmenlik görevini üstlendi. Çekimleri İstanbul'un çeşitli yerlerinde gerçekleştirilen Ağır Romantik filminin sahnelerinin çoğunluğu genel olarak Beşiktaş, Şişli, Sarıyer ve Nişantaşı'nda çekildi.

Ağır Romantik filmi konusu nedir?

Üniversite eğitimini yeni tamamlayan Aslı'nın çok duygusal naif be oldukça fazla entelektüel bir kadın olarak görülüyor. Aslı'nın babası Nejat bey ise üniversitede arkeoloji profesörü olarak yer alırken annesi Nermin hanım da doktordur.

Ailenin tek kızı olarak büyüyen ve büyüyene kadar el bebek davranılan Aslı'nın her istediği yapılırken, büyüdüğünde ilişki konusunda pek şanslı olmadığı anlaşılır. Aslı, uzunca bir sürede kendisi için aradığı beyaz atlı prensini bir türlü bulamamıştır. Çünkü Aslı sevgilisini kendisi gibi duygusal ve naif biri olarak ara.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal