Ağda Sonrası Kızarıklığı Geçiren 3 Maske

Ağda yapılırken uygulanan sert baskılar sonucunda hassas olan ciltlerde yanma, kırmızı noktalar ve kızarıklık oluşması gibi durumlarla karşılaşılır. Hazırlayacağınız bu maskelerle kızarıklıkları gidermek oldukça kolaydır. İşte ağda sonrası kızarıklığı alan maskeler…

08.02.2020-15:48 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-15:41) Ağda Sonrası Kızarıklığı Geçiren 3 Maske

Kadınların hiç hoşlanmadığı durumlardan biri olan ağda sonrası kızarıklıkları cilde sıkıntı yaratmasının yanı sıra görüntü olarak da can sıkıcıdır. Yüzümüzde, bacaklarda ve genital bölgede bulunan sivilceler de ağda sonrasında artış gösterir.

KARBONAT MASKESİ

MALZEMELER

  • 1 Yemek Kaşığı Karbonat
  • 2 Yemek Kaşığı Yoğurt

NASIL YAPILIR?

Karbonat ve yoğurdu bir kabın içerisinde karıştırıp, ağdadan sonra tahriş olan cildinize sürün. 10 dakika kadar beklettikten sonra iyice yıkayın. Bu kür ciltte oluşan kızarıklık ve tahrişlere iyi gelmektedir.

LİMON VE ŞEKERLE YAPILAN PEELİNG MASKE

MALZEMELER

  • 4 Yemek Kaşığı Şeker
  • Yarım Çay Bardağı Limon Suyu

NASIL YAPILIR?

4 yemek kaşığı şeker ve yarım çay bardağı limon suyunu şeker çok erimeyecek şekilde karıştırıyoruz. Peeling etkisi yapacak olan bu karışımı cilde masaj yaparak iyice yedirin. Yarım saat bekledikten sonra yıkayabilirsiniz.

GÜL SUYU MASKESİ

MALZEMELER

  • Gülsuyu
  • Bebek Pudrası
  • 1 Çay Kaşığı Limon Suyu

NASIL YAPILIR?

Gül suyu ve bebek pudrasını bir kap içerisinde krem kıvamına gelene kadar karıştırın. Üzerine limon suyunu ekleyerek iyice yedirin ve ağda yaptığınız bölgeye kalın bir şekilde uygulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal