Afrika'da Bir Yeni Yetimhane Daha Açıldı

Kardeş Eli tarafından Afrika'da yetimhane açılışlarına bir yeni yetimhane daha ekledi. Kardeş Eli İnsani Yardım Derneği Arge ve Proje Direktörü Uğur Erkoca, Afrika Çad bölgesinde açılışı gerçekleşen, Türkiye Yetimhanesi'nin yetimlere umut olacağını ve yardımların süreceğini bildirdi.

04.05.2021-16:57 - (Son Güncelleme: 04.05.2021-16:57) Afrika'da Bir Yeni Yetimhane Daha Açıldı

Afrika'da Çad’ın başkenti olan Encemineye 15 kilometre mesafede yer alan Alaya köyünde, Kardeş Eli Derneği’nin gece gündüz süren çalışmaları ile Türkiye Yetimhanesi'nin açılışını yaptı. 

UMUT IŞIĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR 

Dernek, yetim kardeşlerimiz adına sayısız yardımlarına böylelikle bir yenisi daha ekledi. Ailesini kaybeden, sahipsiz ve korunmaya muhtaç yetimlerimiz için yetimhaneler, umut ışığı olmaya devam ediyor. Dünyanın her yerinde çocukların en çok barınmaya ve geleceklerini adına iyi bir eğitim almaya ihtiyacı var. Faaliyetleri 16 ülkede hiç durmadan süren derneğin, Türkiye Yetimhanesi açılışı ile bu kez Çad bölgesindeki yetimlerin sesi oldu. 

‘DERNEĞİMİZ KİMSESİZLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR’ 

Kardeş Eli İnsani Yardım Derneği Arge ve Proje Direktörü Uğur Erkoca, açılışla ilgili, ‘Dünyanın bir diğer ucunda kardeşlerimiz yoksulluk ve çaresizlik ile mücadele ediyorken derneğimiz bu mücadelesinde kimsesizleri yalnız bırakmıyor.’ açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal