17.01.2024-17:21 (Son Güncelleme:17.01.2024-17:52)


1

Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Afra Saraçoğlu, ekranların reyting rekortmeni olan dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yakınlaşınca, o dönemki sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılmıştı.



2

Geçtiğimiz sene doğum günü partisinde Mert Yazıcıoğlu'nu dışlayarak elini Mert Ramazan Demir'e uzattığı anlar olay olan güzel oyuncu, kısa bir süre sonra sevgilisinden ayrılmış ve yakın zamanda da Mert Ramazan Demir ile tatilde dudak dudağa görüntülenmişti.



3

Mert Ramazan Demir ile, henüz Yazıcıoğlu ile birlikteyken yakınlaşmaya başladığı iddia edilen ünlü oyuncu, yakışıklı oyuncuyu aldattığı iddialarıyla gündeme oturmuştu.



4

Demir ile birliktelikleri dizinin de kaderini etkilerken, bir ayrıl bir barış süren aşkları geçtiğimiz haftalarda tamamen son bulmuştu.



5

Dizideki sahneler üzerinden fanları barıştıklarına yönelik iddialar ortaya atsa da, Afra Saraçoğlu'nun bir hareketi gönlünden geçen Mert'in o olmadığına işaret etti.



6

İşte kafaları karıştıran o hareket...



7

Yakışıklı oyuncunun bir gönderisini beğendiği görülen Saraçoğlu'nun fanları, hala Mert Yazıcıoğlu'na aşık olduğu ve ona geri dönmek istediği çıkarımını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr