Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir, nereli, evli mi? Uğur Arslan kaç yaşında, gerçek adı nedir? Uğur Arslan hayatı ve biyografisi

Kanal D de Cuma gecesi başlayacak olan Afara programının sunucusu Uğur Aslan kim? Uğur Aslan evli mi? Uğur Aslan hakkında merak edilen her şey haberimizde sizin yer almıştır.

16.04.2022-00:05 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-01:47) Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir, nereli, evli mi? Uğur Arslan kaç yaşında, gerçek adı nedir? Uğur Arslan hayatı ve biyografisi
İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Afara programı Cuma gecesi Kanal D ekranında yerini aldı. Afara'nın sunucusu Uğur Aslan izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncuyu dizilerde ve filmlerde oyuncu olarak görmeye alışıkken şimdi karşımıza bambaşka yerde çıkıyor. Uğur Aslan kim? Uğur Aslan evli mi? işte merak ettiğiniz tüm sorularınız cevapları haberimizde yer almaktadır. 

Uğur Aslan hakkında her şey

2021 Eylül ayında başlayan Yargı dizisi Eren komiser olarak karşımıza çıkan Uğur Aslan dizideki rolü ile bir kez daha izleyicilerin kalbini çaldı. Cuma gecesi başlayan Afara programının sunucu olan Uğur Aslan gerek ünlüler cemiyetinde gerekse vatandaşlar tarafından sevilen sayılan oyuncudur. Bu sebeple de dizide beraber rol aldığı arkadaşları yakın dostları böyle bir gece de Uğur Aslan'ı yalnız bırakmayıp programa Uğur Aslan'a destek için gelmişlerdir. 

Uğur Aslan, 1972 Hatay doğumludur. 49 yaşında olan oyuncu Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü Oyunculuktan derece ile mezunudur. 9 çocuklu bir ailenin en küçük oğlu olan Uğur Aslan, lisede okurken tiyatro grubunda rol alıp oynamaya başlamıştır. Oyunculuğundan arda kalan zamanlarda ise müzikle uğraşmaktadır. 

1999 yılında Senarist Sema Ergenekon ile dünya evine giren oyuncunun 2 si kız 1 erkek olmak üzere 3 çocukları vardır.

uğur aslan kim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal