AFAD ekibi kaza geçirdi! Çarptığı otomobil ortadan ikiye ayrıldı: Ölü ve yaralılar var

Aksaray'dan yola çıkarak deprem bölgesine giden AFAD aracı, Nevşehir’de bir otomobil ile çarpıştı. Dehşet kazada otomobil AFAD aracının çarptığı otomobil ikiye ayrılırken, kazada bir kişi yaşamını yitirdi. Kazada 9 AFAD görevlisi ise yaralandı.

20.03.2023-08:45 - (Son Güncelleme: 20.03.2023-17:48) AFAD ekibi kaza geçirdi!  Çarptığı otomobil ortadan ikiye ayrıldı: Ölü ve yaralılar var

Alınan bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde Terminal Kavşağı’nda gerçekleşti. Bir otomobil terminal istikametine döndüğü sırada Aksaray yönünden gelen AFAD personelini taşıyan minibüs ile çarpıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü yaşamını yitirirken 8 personel ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazanın etkisiyle ikiye bölünen otomobilin yarısı metrelerce sürüklendi.

Otomobil ikiye ayrıldı

İHA'da yer alan habere göre: yaşanan kazada yaşamını yitiren otomobil sürücüsü hastane morguna kaldırılırken, yapılan incelemelerin ardından kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Ortalık savaş alanına döndü

Öte yandan kaza nedeniyle kara yolu savaş alanına dönerken, ekipler ise araçların altında bir süre yaralı aradı. Kaza nedeniyle kara yolunun Nevşehir ve Niğde istikametine trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal