22.12.2023-15:08 (Son Güncelleme:22.12.2023-15:55)


1

Birkaç ay önce yayınlanan '' Kedicikler'' belgeseli kan dondurmuştu. Adnan Oktar ve örgütü hakkında tüm korkunç gerçekleri açık bir şekilde ortaya koyan belgesel sonrası Adnan Oktar'ın kendisini ağına düşürmek istediğini ve paçalarını son anda kurtardıklarını söyleyen Berfu Yenenler ve Aleyna Tilki gibi ünlü isimler ortaya çıkmıştı.



2

Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar ile çekildiği toplu fotoğraf tam da bu dönemlerde ortaya çıkmış, magazin gündemine adeta bomba gibi düşmüştü. Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama geldi.



3

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar örgütünde yer almasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Oktar'ı en son 35 sene önce gördüğünü söyleyen Ilıcalı, "Annemlerin öldüğü dönemdi, manevi olarak kendime yakın bulmuştum" diye konuştu.



4

Gazeteci Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, Adnan Oktar'ın kendisi için "Talebem" demesi ve çıkan fotoğrafı hakkında konuştu. Ilıcalı; "Bahsedilen yılda ben 19 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönemdi. Manevi açıdan kendime yakın gördüğüm dostlarımla birlikte belli bir dönem görüşmüşlüğümüz oldu. İçinde bulunduğum ortamı beğenmediğim için çıkmıştım" sözlerini kaydetti.



5

Fotoğrafın hikayesini anlattı

Fotoğrafın hikayesini anlattı

Çekildikleri toplu fotoğraf hakkında da konuşan Ilıcalı, "Bundan tam 35 sene önceydi. Ben 1-2 sene Adnan Hoca'yı görmüştüm. Fotoğrafın çekildiği yer de Anıtkabir'dir. 35 yıldır görmüyorum, alakam da olmadı. Buna ne yapmak lazım ki? Ben yıllardır hiç görmedim, yan yana gelmedim.



6

Saçmalıkları görünce ayrıldım zaten. Bu durumun konuşulmasını çok saçma buluyorum. Dinin ve maneviyatın güzel bir şey olduğu, iyi insan olmanın güzel bir şey olduğu konuşuluyordu. Bu yüzden de ilgimi çekmişti. İyilik, güzellik ve dostluk anlatılıyordu" dedi.



7

891 yıl hapis cezası almıştı

891 yıl hapis cezası almıştı

2018 yılında yapılan operasyonla tutuklanan Adnan Oktar, örgüt yöneticiliği, cinsel istismar, eğitim hakkının engellenmesi, eziyet, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak ve kişisel verilerin kaydedilmesi suçlarından toplamda 891 yıl hapisle cezalandırılmıştı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr