Adıyaman'da ilkokulda yangın çıktı! İtfaiye erleri seferber oldu!

Adıyaman Cumhuriyet İlkokulunda, yangın meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için seferber oldu. Öğrenciler itfaiye ekiplerine sarılarak teşekkür etti.

03.06.2022-17:30 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-17:30)

Adıyaman'da bir ilkokulda yangın çıktı. Çıkan yangın paniğe yol açarken olay yerine gelen itfaiye ekipleri seferber oldu. Öğrenciler, itfaiye ekiplerine sarılarak teşekkür etti.

Yangın korku ve paniğe neden oldu

Adıyaman Cumhuriyet İlkokulunda, yangın meydana geldi. Okulun bir sınıfında er alan klima, elektrik tesisatından dolayı çıkan yangın kısa sürede korku ve paniğe neden oldu. Yangının meydana geldiği sırada sınıfta öğrencilerin olmaması herkesi sevindirdi. Panik ve korku içinde olan öğrenciler okulun bahçesinde güvenli alana götürüldü. 

Yangın korku ve paniğe neden oldu

Öğrenciler itfaiye ekiplerine sarılarak teşekkür etti

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için seferber oldu. Alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Yangına müdahalede bulunan itfaiye erlerini öğrenciler alkışladı. Daha sonra öğrenciler itfaiye ekiplerine sarılarak teşekkür etti. Meydana gelen yangında ölen veya yaralanan olmaması sevindirirdi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal