Adıyaman’da Çıkan Yangın Hayvanlara Zarar Verdi

Adıyaman’da meydana gelen korkunç yangında 4 kişi çıkan dumandan zehirlendi, hayvanlar ateşin içinde kalıp yaralandılar.

01.06.2021-16:28 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-16:28) Adıyaman’da Çıkan Yangın Hayvanlara Zarar Verdi

Alınan bilgilere göre, Adıyaman Şehirlerarası Otogar yakınlarında olan 200 dönümlük alanda korkutan yangın meydana geldi. Çıkan alevler rüzgarın da şiddetiyle giderek yükseldi. Yangın yerine itfaiye ekipleri ve iş makineleri geldi. 

 Yangın yerine gelen ekipler, çıkan yangına müdahale etti. Giderek yükselen alevler Ahmet Özilik adlı kişiye ait evin bahçesinde bulunan samanlığa geldi. Özilik’in bahçesi ve evi yanınca büyük bir korku oluştu. 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR 

Çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilenerek zehirlendi. Zehirlenen kişilere 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi yapıldı. Yaralı şahıslar daha sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Diğer yandan yangında 1 at ile 4 keçi de yaralandı. Yaralanan hayvanlar çevredekiler tarafından kurtarıldı. Polis ekipleri tarafında meydana gelen yangın ile ilgili soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal