Adıyaman'da 1 Köy İle 2 Sokak Karantinaya Alındı

Yurt genelinde ölümcül coronavirüs salgını sebebiyle karantinaya alınan bölgelerin arasına Adıyaman'da 1 köy ile 2 sokak da adını yazdırdı. Söz konusu sokaklara ve köye giriş ve çıkış yasağı getirildi.

01.05.2020-08:07 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-08:00) Adıyaman'da 1 Köy İle 2 Sokak Karantinaya Alındı

Yurt genelinde ölümcül coronavirüs salgını sebebiyle karantinaya alınan bölgelerin arasına Adıyaman'da 1 köy ile 2 sokak da adını yazdırdı. Söz konusu sokaklara ve köye giriş ve çıkış yasağı getirildi.

Adıyaman'da merkeze 20 kilometre uzaklıkta yer alan Börgenek köyünde hastalanan 6 kişiye Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygulanan COVID-19 testleri pozitif sonuçlandı.

Sonuçların ardından söz konusu kişilerin hastanede tedavisine başlanırken İl Hıfzıssıhha Kurulu köyün karantinaya alınmasına karar kılındı.

2 SOKAKTA CORONAVİRÜS VAKALARINA RASTLANDI
Bununla birlikte Adıyaman'ın Kahta ilçesinde de Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 2 sokakta coronavirüs vakaları görüldü. İl Hıfzıssıhha Kuruşu önlem amaçlı olarak 2 sokağın da 14 gün süreyle karantinaya alınmasına karar verdi.

GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR BARİYERLERLE KAPATILDI
Kararlar sonrasında köy ve iki sokakta güvenlik güçleri tarafından tedbir alınarak giriş ve çıkışlar bariyerlerle kapatıldı.

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal