14.02.2024-12:42 (Son Güncelleme:14.02.2024-12:42)


1

Bir döneme adeta damga vuran ve büyük bir ilgiyle izlenen Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Sedef Şahin dizinin ardından yaşadığı değişimlerle de çok konuşuldu.



2

Çeşitli estetik operasyonlar ve verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen Şahin şimdi de yeni mesleğiyle gündeme geldi. Sedef Şahin'in yeni mesleği duyanları çok şaşırttı.



3

Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı efsane dizi Adını Feriha Koydum'da Cansu karakterini canlandırarak hafızalara kazınan güzel oyuncu Sedef Şahin yaşadığı değişimiyle uzun süre konuşulmuştu.



4

Estetik operasyonlar geçiren Şahin, üstüne bir de verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüştü. Son haliyle beğeni toplayan ünlü isim bu defa da yeni mesleğiyle herkesi şoke etti. Son olarak Diriliş Ertuğrul'da 'Maria' karakterine hayat veren Sedef Şahin uzun zamandır ekranlardan uzak duruyor.



5

Güzel oyuncu yeni mesleğini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Şahin, 'Bugün yepyeni bir sayfa açıldı hayatımda ve öğretim üyesi oldum' notunu düştüğü paylaşımla heyecanını takipçileriyle paylaştı.



6

Şahin özel bir üniversite tiyatro alanında öğretim üyesi olarak çalışmaya başladığını duyurdu. Ünlü oyuncunun bu gönderisin tebrik mesajları yağdı. Sedef Şahin 14 Mayıs 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesinde tiyatro okudu. Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı.



7

Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı. Patron Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu oldu. 2007-2008 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Sevgili Dünürüm adlı dizide Mine adlı karakteri canlandırdı. Daha sonra TRT 1'de yayımlanan Mert ile Gert adlı dizide oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr