Adem Özköse Kimdir?

Adam Özköse yaptığı paylaşımlarla ağza alınmayacak şeyler söyledi. Peki, Adem Özköse kimdir?

28.10.2021-10:55 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-22:16)

Furkan Vakfı'na yakınlığı ile bilinen ve uzun süredir Hükümet ve Devlete karşı muhalif tutumlar sergileyen Adem Özköse uzun yıllar boyunca hükümete yakınlığı ile biliniyordu. Karıştığı bir çok olayın ardından hükümete yakın kişiler tarafından parti çevresinden uzaklaştırılan Adem Özköse son zamanlarda sık sık FETÖ iltisakı olan tutuklularla ilgili yaptığı çıkış ve propagandalarla tanınıyor. Peki Adem Özköse kimdir?

ADEM ÖZKÖSE VE HİLAL KAPLAN ARASINDA NE OLDU?

Adem Özköse, gazeteci Hilal Kaplan'ı hedef alan bir tweet attı; attığı tweet oldukça eril bir dille ve terbiyesizce olunca sosyal medyada tepki toplamaya başladı. İkili arasındaki tartışma ise bir kaç hafta önce kaçırıldığı sanılan bir Filistinli üzerinden başladı. MİT'in geçtiğimiz günlerde yaptığı operasyonla bir çok Mossad ajanı tutuklanmıştı. Bunların içinde bir de Filistinli öğrenci sanılan bir şahıs vardı. Mossad Ajanı olan bu öğrenci görünümlü şahsın önce sosyal medyaya bir minibüse bindirilirken görüntüleri servis edildi, bu görüntüleri öğrenciler kaçırılıp sınır dışı ediliyor gibi servis edenlerden biri ise Adem Özköse'ydi. Adem Özköse daha önce de FETÖ üyelerine yapılan operasyonları eleştirmiş ve algı operasyonları düzenlemişti. Burada da MİT'in yaptığı operasyona algı operasyonu düzenlemeye kalkınca sosyal medyada bir grup hükümet ve devlet yanlısı hesap Adem Özköse'ye sözlü sataşmada bulundu. Bu saldırıları organize eden kişinin Hilal Kaplan olduğunu düşünen Adem Özköse ise Hilal Kaplan'a karşı ağza alınmayacak hakaret ve imalarda bulundu.

ADEM ÖZKÖSE KİMDİR?

1978 yılında Samsun’un Çarşamba ilçesinde doğan Özköse, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. 2004 yılında Vatan gazetesinde gazeteciliğe başlayan Özköse, savaş haberciliği doğrultusunda Irak, Afganistan, Patani, Keşmir, Suriye, Lübnan, Gazze ve Moro gibi bölgelerde bulundu. 2007 – 2011 arasında Suriye’nin Şam ilinde kalan gazeteci, orada Gerçek Hayat Dergisi’nin Ortadoğu temsilciliğini yaptı. Sancaklar Dergisi’nin kurucuları arasında yer aldı. Diriliş Postası’nda günlük yazılar yazan Özköse, çektiği belgeselleri TRT olmak üzere birçok televizyon kanalında gösterildi.

ADEM ÖZKÖSE AK PARTİ’Yİ KÖTÜLÜYOR

Adem Özköse katıldığı programda Ak Parti’nin ülkeyi kutuplaştırdığını düşünüyor. Özköse’nin iddialarına göre bir milletvekili, kendisine seçimi kazanmak için ülkeyi kutuplaştırdıklarını itiraf etmiş. 28 Şubat’tan kaçanların şu an 28 Şubat’ın kahramanlığını yaptığını söyleyen yazar, 28 Şubat’ı asla küçümsemediğini, çok fazla haksızlığın yapıldığını ama bugün de aynı haksızlıkların yapıldığını savunuyor.


ADEM ÖZKÖSE’DEN AĞZA ALINMAYACAK LAFLAR

Adem Özköse, dün Twitter hesabında yaptığı açıklamalarla Türkiye devleti büyüklerine ağza alınmayacak laflarda bulundu. Adem Özköse’nin açıklamaları şu şekildedir: “Yıllarca FETÖ'ye köpeklik yapan Pelikan çetesinin militanları sadece kadın türünün değil; insanlık türünün yüzkarası olan troliçe ablaları ve Suheyb abilerinden aldıkları emirle şahsıma yönelik saldırıya geçmişler. Elinizden geleni yapmazsanız alçaksınız.”

Adem Özköse’nin kayıp olarak belirttiği kişiler FETÖ kaçağı ya da MOSSAD çıkıyor. Mağdur dediği kişiler, uydurma haberlerle acındırılan FETÖcü çıkıyor. Adem Özköse, daha önce TRT’den “Gazze İçin Erdoğan” projesi için yardım almıştı. Kendisinin daha önce Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu tarafından Özgür-Der ve Haksöz fonlanıyordu. Davutoğlu başbakanlıktan çekildikten sonra fonların kesildiği biliniyor. Twitter’da FETÖ kaçağı Adem Yavuz Arslan da Adem Özköse’nin KHKlıları savunduğu bir tweet’i alıntılayıp Adam Özköse’nin arkasında olduğunu yazmıştı. Adam Özköse son zamanlarda radikal söylemleriyle iktidarı eleştiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal