Adem Neden Birden Kötüye?

Star TV'nin sevilen yapımlarından olan İstanbullu Gelin dizisinin son dönemde en çok dikkat çeken sahneleri arasında Adem ve terapistinin diyalogları oldu.

28.05.2018-13:36 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-13:15) Adem Neden Birden Kötüye?

Star TV'nin fenomen dizisi başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver ve Fırat Tanış gibi ünlü isimleri yer aldığı İstanbullu Gelin'in son dönemlerde en çok dikkat çeken Adem ve terapistinin arasında geçenler dikkat çekiyor.

Tülbe Saran ve Fırat Tanış'ın usta oyunculukları sayesinde o sahnelerde ekran başında izleyenler kendilerini terapi seansında hissediyorlar. İkilinin oynadığı bu sahneler sosyal medyanın gündeminden düşmüyor ve neredeyse Süreyya ve Faruk'un sahnelerinden daha çok ilgi çekiyor.

Adem git gide değişiyor, kendini sorguluyor ve iç dünyasını çözmeye çalıştığı bu sahneler insanlaeın ona karşı olan düşüncelerini değiştirmeye başladı.

İstanbullu Gelin dizisinde 7. bölümden itibaren senaryosunu kaleme almaya başlayan Deniz Akçay'a izleyenlerden tepki gelmiş. Adem karakterinin mutluluğu hahettiğini düşünen izleyenler deyim yerindeyse Deniz Akçay'a hesap sormuş.

Deniz Akçay bu yorumlar üzerine açıklama bulundu.

O açıklama ise şöyle;

'Normalde başka bir dizide olsaydı Adem, hepsine çoktan bin türlü kötülük yapmıştı ama burada ne olacak? Adem şimdi terapideki regresyona girdi yani bildiği alana. Bildiği alan ne? 'Kimse beni sevmez.'

Terapi hakikaten öyle bir şey. Öyle hemen, buldum, anladım, çözdüm olmaz. lk yarada hemen başa dönersin. Bildiğimiz güvenli alana sığınırız. Ne kadar acı verici olursa olsun bildiği, insana korunaklı gelir. Acı çekmeyi biliyorsa acı çekmek ona korunaklı gelir. Çünkü orada ne söyleyeceğini, kendine nasıl bakacağını biliyor.

Cümleleri belli, güvenli. Hemen bir dönem, bir sezon terapiyle Adem oraya gelemezdi. Yani bu çatışmaya, kırılmaya ihtiyacı var. Bu ayrıntıya kadar düşünmek zorundayım ve çok zor oluyor ama işte seyirci tepkisi de öyle oluyor.

Her terapi seansı için Gülseren Budayıcıoğlu ile telefonda konuşuyoruz. Ben o seanstan ne istediğimi, Adem'in duygusu ve o duygunun bölüme etkisi üzerine beklentimi anlatıyorum. Ve ondan sonra terapistin nasıl yönlendireceğini konuşuyoruz.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal