26.07.2022-08:36 (Son Güncelleme:26.07.2022-09:32)


1

Kimdir?

Kimdir?

Adem Kılıçcı, 5 Mart 1986 yılında Ağrı'da dünyaya geldi. Fenerbahçe'nin boks takımında yer alan Kılıçcı, 2004 yılında düzenlenen dünya Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazandı. 2007 dünya amatör Boks Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı. 2001 Avrupa Şampiyonası'nda 2., 2009 akdeniz oyunları'nda 2., 2011 avrupa Şampiyonası'nda 2., 2013 Akdeniz Oyunları'nda 1., 2014 - 2015 Aıba Apb Proboxing'de dünya şampiyonu oldu. Adem Kılıçcı, beden eğitimi öğretmenliği yapmaktadır. Kılıçcı, Survivor 2018'in şampiyonu oldu.



2

Fenerbahçe'de oynadı

Fenerbahçe'de oynadı

Ağrı'da doğan Kılıçcı, Fenerbahçe'nin boks takımında yer aldı.



3

Nisa hakkında açıklama yaptı

Nisa hakkında açıklama yaptı

Ada hayatı boyunca iyi anlaştıkları düşünülen ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Nisa'nın Adem'i Instagram hesabından çıkarması Adem'i kırdı. Kılıçcı, "Bence nedenini o da biliyor. Her şeyin bir sebebi vardır. Nisa yüzüme karşı çok iyi bir insan gibi görünüyordu. Ama bilirsiniz benzer kuşlar bir arada uçar. Yanındaki insanlar bana karşı sevgi besleyen insanlar değildi. Adaletimi, mücadelemi sorgulayan insanlardı. Onlarla iyi anlaştığı için ve biriyle de gönül bağı kurduğu için bana karşı bir önyargısı oluşmuş olabilir. Ama bunu bana hiç söylemedi. Belki söyleseydi oturur konuşurduk." açıklamasını yaptı. Sonrasında "Hep arkamdan bir şeyler söylendi. Ara sıra oyunlarda sinirler geriliyordu. Sinirlenebilir, agresifleşebilir insan diye düşünüyordum. Ama Nisa'nın son mücadelemde "İğrenç bir insan. O hak etmiyor" cümlesi benim zoruma gitti. Ben buralara gelmeyi hak etmedim mi? En az onun kadar hak ettim ben de. En az! Ben kalkıp sana böyle bir cümle kurmuyorsam sen de bana kurmamalısın. Karşındaki insanın mücadelesine saygısızlıktır bence bu. Bunu ağır buldum. Böyle düşünen bir insanın benim hayatımda yeri olmadığına karar verdim ve takipten çıktım. Allah yolunu açık etsin. İlişkisinde de hayatında da başarılar. Ben hayatımda istemediğim için takipten çıkardım. Nisa ile beni Barış Murat Yağcı tanıştırmıştı. Onların ilişkisi bittiğinde ben Nisa ile takipleşmeye devam ettim. Çünkü bir insan olarak gözümde değeri vardı. Bu takipten çıkma işinin şampiyonluğuyla ilgisi yok yani. Evet, belki ada hayatı iyi değildir, bizim kadar mücadele etmemiştir. Ama SMS ile şampiyon oldu sonuçta. İzleyici kendisini daha fazla sevmiş, sahiplenmiş. Saygı duydum. "Benim hakkımı yediler" diyemem." dedi.



4

Survivor

Survivor

Adem Kılıçcı, 2017 yılında Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmada 2. oldu.



5

Polise saldırdı

Polise saldırdı

Polise şişeyle saldırdığı iddiası ile yargılanan Adem Kılıçcı hakkında berat kararı gündem oldu. Bir diğer iddia ise Acun'un bu konuda adı geçen fenomen yarışmacıyı adadan göndereceği yönünde. Henüz resmi bir açıklama gelmedi.



6

Survivor şampiyonu

Survivor şampiyonu

Kılıçcı 2018'de Survivor yarışmasında şampiyon oldu. Kılıçcı, adada dolma çalıp geceleri yediklerini itiraf edince ortalık karıştı.



7

Acun Ilıcalı atışması

Acun Ilıcalı atışması

Acun Ilıcalı, Adem ve ünlüler takımının yiyecek bularak yediğini açıkladı. Adem ise adaya geldiklerinde erzak getiren bir arabadan dolma aldığını ve arkadaşlarına dağıttığını itiraf etti. Ilıcalı ise Adem'in rahat tavırlarına tepki gösterdi ve aldıkları cezayı açıkladı. Oyun sonrasında adalarına geldiklerinde erzak getiren bir araç gördüğünü aktaran Adem "Kapıları açıktı içinde dolma gördüm ve aldım. Arkadaşlarıma da dağıttım. 8-10 adet dolma vardı zaten ve onu aldım. Oyunda gelmiştik çok açtık, yemek yapamamıştık. Yağmur olduğu için de ateş yakamamıştık. Planlı bir şey değildi. Sema ve Barış hariç herkes yedi" şeklinde yaptığını itiraf edince Acun sinirlendi. Acun Ilıcalı, "Olayı normalleştirme çabanı hayranlıkla izliyorum. Öyle bir anlattın ki kendimi suçlu hissettim. Sanki sizi izci kampına getirdik ve neler olacağından habersizdiniz. Sanki kurallara aykırı uygunsuz bir şekilde, yemek gördüğünüzde yiyebilirsiniz. Bunu normal gibi anlatıyorsun. Ama bizim de yaptırım yapmamız gayet normal, sizin yemeniz nasıl normalse. Survivor'da bu kadar göze parmak sokar gibi yemek ihlali yapılıyorsa ve ardından bize de dünyanın en normal şeyi gibi anlatılıyorsa biz de cezasını veririz" dedi. Eski ünlüler takımı yarışmacılarının aldığı cezayı açıklayan Ilıcalı, "Herhangi bir ödül oyununda, ödül gezme üzerine değilse, istedikleri zaman gönüllüler takımı kaybettiği yemek ödülünü yiyebilir. Gönüllüler takımı kaybetse de yemek yiyecek. Bunun hakkaniyetli olanı budur" dedi.



8

Hırsızlık iddiaları

Hırsızlık iddiaları

Şimdilerde Survivor 2022 All Star'da yarışan Adem Kılıççı'nın adı hırsızlık iddialarına karıştı.



9

Erzakları aldı

Erzakları aldı

Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor 2022'de hırsızlık skandalı geride bıraktığımız konseye damgasını vurdu. Batuhan Karacakaya, adada erzakların çalındığı iddiasını ortaya attı. Batuhan bir veya birden fazla yarışmacının görevliden erzakları aldığını belirtti ve sert bir dille Adem'i suçladı. Hırsızın kim olduğu hala belirlenemdi.



10

Ameliyat oldu

Ameliyat oldu

Ameliyat olduktan sonra sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Adem Kılıçcı, "Çok mesaj atan var.



11

Açıklaması

Açıklaması

Beni merak etmişsiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Ameliyat gayet güzel geçti. İnşallah tez zamanda sağlımıza kavuşup, kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.



12

Başarıları

Başarıları

2004 yılında Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. 2007’de Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya aldı. 2011’de Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı. 1.turda Türkmenistanlı Nursahat Pazziyev'i 14-7 yendi. 2.turda Sırp Aleksandar Drenovak'ı 20-11 yendi. Çeyrek finalde Japon Ryota Murata'ya 17-13 yenilerek elendi. 2013’te Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr