Adanalı ünlü kadayıfçı Olcay Tekin uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti!

Adana’da faaliyetlerine devam eden ünlü kadayıfçı Olcay Tekin, silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi.

11.05.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-16:39) Adanalı ünlü kadayıfçı Olcay Tekin uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti!

"Kadayıfçı Olcay" ismiyle tanınan ünlü tatlıcı Olcay Tekin, arkadaşının tamirhanesinde oturduğu esnada silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu ağır yaralanan Tekin, hastaneye kaldırılsa da yaşam mücadelesine yenik düştü ve hayatını kaybetti.

Adana'da "Kadayıfçı Olcay" ismiyle bilinen tatlıcı Olcay Tekin, silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Adanalı ünlü kadayıfçı Olcay Tekin uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti!

Olay, öğle saatlerinde Seyhan ilçesine bağlı Hurmalı Mahallesi’nde meydana geldi. Tekin, o esnalarda kadayıf imalathanesinin yanında bulunan oto tamircisinde bulunuyordu. Tamirhanede arkadaşlarıyla muhabbet eden, “Kadayıfçı Olcay” lakabıyla bilinen tatlıcı Olcay Tekin’in yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, tabancasına davranarak ateş açtı.

Olcay diye bağırıp ateş etti

‘Olcay’ diye bağırdıktan sonra ateş eden saldırgan kaçarken, kanlar içinde yerde kalan Tekin de arkadaşlarının yardımıyla araçla hastaneye kaldırıldı. Ağır bir şekilde yaralanan Olcay Tekin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamadı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan cinayet şüphelisini tespit edip, yakalamak amacıyla çalışma yürütmeye başladı.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal