Adana'dan Dehşet Görüntüler: Eşiyle Kavga Etti Çocuklarının Da İçinde Bulunduğu Evi Ateşe Verdi!

Adana'nın Seyhan ilçesinde evli bir çiftin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte öfkeli koca eşinin ve çocuklarının bulunduğu evde yangın çıkarıp olay yerinden kaçtı. 

01.02.2022-17:42 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-17:42)

Adana'da bugün yaşanan bir olay duyanları şaşkına çevirdi. Seyhan ilçesinin Fatih Mahallesi'nde yaşayan Ahmet K. ve Pınar K. çifti henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışmaya başladı. 

ÇOCUKLARININ CANINI TEHLİKEYE ATTI 

Yaşanan tartışmaya ailelerin de işin içine karışmasıyla iyice büyüdü. Ahmet K.; eşi, çocukları, baldızı ve kayınvalidesinin içerisinde bulunduğu evi ateşe verdi. Eve daha 2 gün önce taşındıkları bilgisi öğrenildi. 

Ahmet K., yangın çıkartıp aşağı inerken, evde bulunanlar da kaçtı. Apartmanın 6. katında çıkan yangın 7. kata da sıçradı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri geldi.


VAHŞİ KOCA YAKALANDI 

İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Ahmet K. yaşanan olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı. Apartman sakinleri ise itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

AİLELER ARASI KAVGA ÇIKTI

Olay yerinde Ahmet K. ile Pınar K.’nin yakınları arasında da kavga çıktı. Kavgayı polis güçlükle ayırabildi. Taraflar olay yerinden uzaklaştırdı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal