Adana’da korkunç yangın: 4 kişilik ailenin 3 ferdi hayatını kaybetti

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen yangında dumandan etkilenen ve yaralanan baba, tedavisinin ardından Kozan ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

26.02.2024-17:23 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-17:23) Adana’da korkunç yangın: 4 kişilik ailenin 3 ferdi hayatını kaybetti

AA’da yer alan habere göre, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, Pekmezci Mahallesi'nde bir evde çıkan Yangın, anne ve iki çocuğun hayatını kaybetmesine neden oldu. Yangında yaralanan baba ise tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Olay, çevredekiler tarafından fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ancak, yangında Zeynep Parlak (60) ile çocukları Sefa (26) ve Sezer Parlak (24) yaşamını yitirdi. Dumandan etkilenen baba Mustafa Parlak ise hastanede tedavi altına alındı.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı

Yangının ardından Adana Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen işlemlerin ardından anne ve iki çocuğun cenazeleri, aile yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, Kozan ilçesi Pekmezci Mahallesi'ndeki mezarlıkta düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Baba Mustafa Parlak'ın da cenaze törenine katıldığı gözlendi. Olayın ardından ilçe genelinde büyük bir üzüntü hakim olurken, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. Yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bu acı olay, Kozan ilçesindeki yerel yöneticiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları bir araya getirerek dayanışma ve başsağlığı mesajlarıyla kayıpların ailelerine destek olma çabalarını artırdı. Cenaze töreninde duygusal anlar yaşanırken, ilçe halkı, yangında hayatını kaybedenler için dualar etti.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal