Adana’da Korku Dolu Anlar: Silahla Kebap Dükkanına Daldı

Adana’da bir restoranda yaşananlar yürekleri ağza getirdi. Silahlı adam kebapçıya girerek garsona ateş etti. Yakalanan saldırganın savunması ise pes dedirtti.

30.12.2021-14:45 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-14:45) Adana’da Korku Dolu Anlar: Silahla Kebap Dükkanına Daldı

Geçtiğimiz günlerde Adana’da bir kebapçıda hareketli dakikalar yaşandı. Elinde silahla kebap dükkanında dalan Enes Yıldız, garsonluk yapan Çelik’e ateş etti. Korku dolu anların yaşandığı olayda Çelik, omzundan ve başından yarılandı. 

ELİNDE SİLAHLA KEBAPÇIYA DALDI

Amcasının eşi ile garsonun ilişkisi olduğunu iddia eden Enes Yıldız, elinde silahla Çelik’in çalıştığı kebapçı restoranına gitti. Akşam saat 19.30 sularında yaşanan olayda, Enes Yıldız’ın saldırısına uğrayan Erdal Çelik, masaların altına saklanarak korunmaya çalıştı. 

SALDIRGANA MEYDAN DAYAĞI

Yaşanan dehşet dolu anlar sonrası mekanda çalışanlar, kaçmaya çalışan Enes Y.’yi yakalayarak sokak ortasında darp etti. İhbar üzerine olay yerin gelen polis ekipleri Enes Y’yi öfkeli kalabalığın elinde zor aldı. Vurulan şahıs ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, Enes Y. karakola götürüldü. 

Adana'da silahlı saldırı

YENGEMLE İLİŞKİSİ VARDI

Daha öncede suç işlediği ve 7 kaydının bulunduğu öğrenilen Enes Y. karakolda verdiği ifadesinde, , “Amcamın eşiyle ilişkisi vardı. Bu nedenle aramızda husumet başladı. Olay günü de iş yerine gidip, vurdum” şeklinde kendini savunduğu öğrenildi. 

VURULAN GARSON’UN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Yapılan sorgu işlemi sonrasında adliyeye sevk edilen zanlı Enes Yıldız, mahkeme sonrası tutuklanırken, omzundan ve başından vurulan Çelik’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal