Adana’da köpekten kaçarken Minibüsün çarptığı 8 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi

Adana’da üzücü bir olay yaşandı. İddiaya göre; karşısına çıkan köpekten kaçmak için aniden yola çıkan 8 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmed el Halil’e minibüs çarptı. Çarpma sonucu ağır yaralanan 8 yaşındaki çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

30.01.2023-10:59 - (Son Güncelleme: 30.01.2023-17:47)

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza anı ise anbean güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde küçük çocuğun köpekten kaçmak için yola doğru çıktığı ve minibüsün çocuğa çarptığı görüntülendi.

Küçük çocuk hayatını kaybetti

DHA’da yer alan haberde, üzücü kaza, dün Yüreğir ilçesine bağlı Karataş Bulvarı’nda meydana geldi. İddialara göre; kaldırımda yürüyen 8 yaşındaki küçük çocuk Ahmet el Halil, karşısına çıkan köpeği fark edince koşmaya başladı. Köpekten korktuğu için yola çıkan Halil’e, plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilmeyen bir minibüs çarptı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Halil’e ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Ağır yaralı Ahmed el Halil, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza anı kamerada

Öte yandan kaza anı ise iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, küçük çocuğun koşarak yola çıktığı ve minibüsün çarptığı anlar yer aldı. (DHA)


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal