Adana'da kapalı yollar hangileri? 21 Mayıs Adana'da hangi yollar kapalı, hangileri açık?

Adana’da yaşayan vatandaşlar hangi yolların kapalı olduğunu araştırmaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün gerçekleştireceği ziyaret nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Peki, 21 Mayıs Cumartesi Adana’da hangi yollar kapalı? Adana’da kapalı olan yollar hangileridir? İşte 21 Mayıs Cumartesi Adana’da kapalı olan yollar…

21.05.2022-10:38 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-10:38) Adana'da kapalı yollar hangileri? 21 Mayıs Adana'da hangi yollar kapalı, hangileri açık?

Gün içerisinde pek çok kez dışarı çıkmaktayız bazı kişiler özel arabalarını kullanırken bazı kişilerde toplu taşıma araçlarını kullanmaktadır. Ancak sadece özel durumlar değil çalışmak zorunda olan şoförlerde bulunmaktadır. Bu kişiler için hangi yolların açık olduğu hangi yolların kapalı olduğu konusu oldukça önemlidir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Peki, 21 Mayıs Cumartesi Adana’da hangi yollar kapalı? Adana’da kapalı olan yollar hangileridir? İşte 21 Mayıs Cumartesi Adana’da kapalı olan yollar…

21 Mayıs Cumartesi Adana’da hangi yollar kapalı?

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 21 Mayıs Cumartesi günü Sarıçam ilçesi Çatalan Caddesi ile Erguvan Caddesi Kavşağından stadyum istikametine giden akım saat 14.00'den itibaren kontrollü olarak, saat 17.30'dan sonra tamamen sivil araç trafiğine kapatılacaktır.

Adana'da Hangi Yollar Kapalı

Adana’da kapalı olan yollar hangileridir?

Adana’da bugün kapalı olan yollar merak ediliyor. Bugün saat 14.00'den itibaren trafiğe kapatılacak olan Sarıçam ilçesi, Hekimköy Bulvarı, Erguvan Caddesi Kavşağından stadyum istikameti saat 17.30'dan sonra tamamen sivil araç trafiğine kapalı olacaktır.

Bugün Sarıçam ilçesi stadyum Hekimköy Kavşağına Menekşe Yolundan geliş, Menekşe Yolu Erkan Koleji Kavşağından stadyum istikametine giden yol kontrollü bir şekilde saat 14.00'de kontrollü olarak kapatılırken saat 17.30 itibari ile tamamen kapalı olacaktır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal