13.07.2021-15:54 (Son Güncelleme:21.04.2022-15:43)


1

Adanalı Ramazan Bilir, abisi Yusuf Bilir'in katillerini ihbar edene 250 bin lira ödül vereceğini duyurdu.



2

Yusuf Bilir, 10 yıl önce ayakları elleri bağlı halde ormanlık bir alanda bulunmuş ve yakılarak öldürüldüğü tespit edilmişti. 10 yıldır süren uğraşlara rağmen Yusuf Bilir'in katilleri bulunamadı.



3

Yıllar geçse de katillerini bulmak istediklerini söyleyen kardeşi Ramazan Bilir ve yeğeni Bayram Delikoca, kameralara konuştu. Ramazan Bilir bu cinayetin bir alacak davası yüzünden işlendiğini düşündüklerini ama şüphelendikleri herkesin beraat ettiğini söyledi. Bilir, artık katillerinin yakalanmasını istediklerini vurguladı. Delikoca da yıllar geçse de cinayetin aydınlatılmasını istediklerini ve bu sebeple para ödülü koyduklarını söyledi.



4

Yusuf Bilir'in ailesi verecekleri para ödülü astıkları afişle duyurdu. Buna göre Yusuf Bilir'in katillerini ihbar edene 250 bin lira para ödülü verecekler.



5

Vahşice öldürülen Yusuf Bilir'in yeğeni Bayram Delikoca da kameralara açıklamalarda bulundu.



6

10 yıldır cinayet ile ilgili bir sonuca varılmadığını dile getiren Delikoca, üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin bu cinayetin aydınlatılmasını istediklerini söyledi.



7

Yeğen Delikoca '10 yıl geçmesine rağmen herhangi bir netice alamadık. 250 bin TL ödül koyduk. Kolluk kuvvetlerine ihbar edenlere, katil yakalanırsa 250 bin TL ödül vereceğiz.” diye konuştu.



8

Ne yazık ki aradan yıllar geçmesine rağmen talihsiz adamın katili hala yakalanamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR