Adana'da 16 Yaşındaki Bir Çocuk Kendisini Taciz Eden Üvey Babasını Öldürdü

Adana'da 16 yaşındaki bir çocuk, kendisini elle taciz ettiğini söylediği üvey babasını pompalı tüfekle vurarak yaşamına son verdi.

29.06.2020-09:23 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-09:09) Adana'da 16 Yaşındaki Bir Çocuk Kendisini Taciz Eden Üvey Babasını Öldürdü

Öğrenilen bilgiye bakıldığında, hadise merkez Çukurova ilçesi, 100. Yıl Mahallesi'nde 28 Haziran tarihi günü gece saat 01.00 sularında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki V.B. karakola giderek kendisini film izleyip eliyle taciz ettiğini öne sürdüğü üvey babası Yusuf A.'yı (62) pompalı tüfekle vurduğunu dile getirdi Bunun üzerine emniyet güçleri çocuğu gözaltına alıp sağlık ekiplerine de bildirerek eve gitti. Eve giden sağlık personelleri göğsünden vurulan üvey babanın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Polis olayla alakalı operasyon başlatırken, katil zanlısı daha 16 yaşında olduğu için Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne alındı. Sanık burada psikologla beraber alınan ifadesinden sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adli tıbba götürüldü.

Polis sanığa karşı tarafın zarar verme olasılığıyla üzerine adli tıp ile adliye önünde tedbir aldırdı. Aynı zamanda, polis gence polis yeleği giydirerek muhtemel bir saldırıyı da önlemek istedi.

Sağlık denetiminden geçtikten sonra adliyeye alınan V.B. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal