Adana Ticaret Borsası günü nasıl kapattı? Adana Ticaret Borsası güncel fiyatlar

Adana Ticaret Borsası özellikle sebze ve meyvelerin gözde kenti olurken birçok ürününde fiyatını belirlendiği kriter olarak görülmektedir. Adana Ticaret Borsası’nda mısırın kilogram fiyatının ne kadar olduğu araştırılmaktadır. İşte Adana Ticaret Borsası mısır kilogram fiyatı..

06.07.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-10:12) Adana Ticaret Borsası günü nasıl kapattı? Adana Ticaret Borsası güncel fiyatlar

Türkiye'nin birçok şehrine sebze ve meyve gönderen şehirlerin başında yer alan Adana sebze meyve hallerine fiyatlarını belirlemeye devam ediyor. Zengin toprakları sayesinde birçok ürün yetişen Adana'da mısırın kilogram fiyatının ne kadar olduğu araştırılıyor. İşte Adana Ticaret Borsası mısır kilogram fiyatı…

Adana'da mısırın kilogram fiyatı ne kadar? 

Adana Ticaret Borsası'nda mısır kilogram fiyatının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sebze meyve hallerine belirleyicisi olarak yer alan  Adana Ticaret Borsası’nda mısırın kilogram fiyatı en yüksek 6 TL'den satılmaktadır. 

Adana Ticaret Borsası ürün fiyatları ne kadar?

Adana Ticaret Borsası’nda satılan diğer ürünlerin fiyatları da merak edilmektedir. Buna göre Adana borsasında işlem gören bazı ürünlerin fiyatları şu şekildedir:

Adana Ticaret Borsası  Ürün Fiyatları

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal