Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak'ın Beşiktaş Maçındaki Görüntüleri Gündeme Oturdu!

Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak'ın, Beşiktaş karşılaşmasında tribündeki görüntülerin Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü.

16.02.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-15:37)

Bu sezonun en heyecanlı maçlarından birisine sahne olan Adana Demirspor - Beşiktaş mücadelesinin yankıları sürmeye devam ediyor. Oynana karşılaşma sırasında protokol tribünde çıkan görüntüler büyük yankı uyandırdı. Karşılaşmanın ilk yarısında protokol tribününde oturan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yönetim kurulu üyeleri Emre Kocadağ, Kemal Erdoğan, Bilgihan Sürmen ve Fırat Fidan'ın yaşanan gerginlik sonrası devre arasında tribün değiştirdiği aktarıldı.

AHMET NUR ÇEBİ RAHATSIZLIK DUYDU

Karşılaşma sırasında verilen kararlar sonrası agresif hareketlerde bulunan Sancak'ın tribündeki televizyonu sökmesinden rahatsızlık duyan Çebi, 'Burada maç izlemek istemiyorum' diyerek başka yere oturmak istedi. Ahmet Nur Çebi ve beraberindekiler stadyumdaki 20 numaralı locaya götürüldü ve ikinci yarıyı oradan seyretti. Öte yandan Murat Sancak'ın ortaya çıkan görüntüleri çok konuşuluyor.


HAKEMLERLE İLGİLİ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, Adana Demirspor ile Beşiktaş arasının ardından yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuştu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak maçın ardından yaptığı açıklamada; maçın hakemi Ali Şansalan hakkında sert eleştirilerde bulunmuştu. Murat Sancak'ın yaptığı açıklamalar Türk futbolunda çok konuşulan konulardan birisi haline gelmişti. Oynanan mücadele 1-1 sona ererken heyecanlı maç sonrası her iki takımdan da açıklamalar gelmeye devam etmekte. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın karşılaşmanın hakemi ile ilgili olarak sarf ettiği sözler sonrası yaşanacak gelişmeler büyük bir merakla takip edilmekte. Son olarak maçın hakemi Ali Şansalan'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal