30.10.2021-12:21 (Son Güncelleme:30.10.2021-12:45)


1

Beşiktaş maçında Sergen Yalçın'a yaptığı hareketle gündeme gelen İtalyan yıldız Mario Balotelli, Beşiktaş'ın hocası hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.



2

Adana Demirspor'un İtalyan futbolcusu Mario Balotelli'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Mario Balotelli, Beşiktaş maçında Sergen Yalçın'a yaptığı hareketle ilgili konuştu. Süper Lig'de konuk olduğu Beşiktaş'a karşı 3-0 geriye düştüğü maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrılan Adana Demirspor'da İtalyan yıldız Mario Balotelli takımının ikinci golünü kaydetmiş ve üçüncü golde de asist yaparak maça damga vuran isim olmuştu.



3

Mario Balotelli, Beşiktaş'ın teknik adamı Sergen Yalçın hakkında "Sergen Yalçın hocanın hakkımda dediklerini bilmiyordum. Bana anlattılar. En nefret ettiğim konulardan birisi, tanımadığınız, tanışmadığınız halde başka insanın üzerinden bir şey söylemek. Bana cahillik olarak geliyor. Ben bunu hiçbir zaman yapmadım."



4

"Sergen Yalçın'ın bana 'Beyni yok' dediğini orada gördüm. Çok üzüldüm. Bu bana ayrı bir motivasyon kazandırdı. Zaten soyunma odasında hocama da söyledim, 'Lütfen beni oynat. Oynamak istiyorum, verilecek bir cevabım var."



5

Mario Balotelli, Türkiye'deki teknik adamlardan sadece Fatih Terim'i tanıdığını aktardı. Diğer taraftan İtalyan yıldız Adana Demirspor'daki eski hocası Samet Aybaba ile yaşadıklarından da bahsetti.



6

''Samet Aybaba ile konuşmaya çalıştığımda ya benimle konuşmuyordu ya erteliyordu. Net bir şey söylemiyordu. 70 dakika oynayabilirsin denirse saygı duyarım. Bana hiçbir zaman net gelmedi. Saygı duyulmadığını hissettim o yüzden kızdım.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR