Adana Demirspor'dan TFF'ye Tam Destek!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak gündem ile alakalı açıklamalarda bulunurken maçların seyircisiz oynanması kararını destekledi.

18.03.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-11:52) Adana Demirspor'dan TFF'ye Tam Destek!
Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, basın mensuplarına gerçekleştirdiği açıklamada, sezon başından bu zamana kadar hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu aktardı.

Ligde son karşılaşmaların yapıldığını hatırlatan Sancak, şu şekilde konuştu:

"Adana Demirspor'un hedefi belli. Ligi ilk 2 takım içerisinde tamamlayıp direkt Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Aklımızda başka bir düşüncemiz yok. Son maça kadar mücadele edeceğiz. Ligde 6 maç kaldı, sonuna kadar mücadelemiz sürecek. İlk hedefimiz her zaman direkt Süper Lig oldu, son maça kadar bu hedefimiz var."

"Maçların seyircisiz oynanması kararını destekliyoruz"

Sancak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in, liglerde karşılaşmaların nisan ayı sonuna kadar taraftarsız yapılacağını açıklamasına yönelik de düşüncelerini söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri altında kapsamında bu kararın verildiğini vurgulayan Sancak, "İnsan sağlığı her şeyden daha önemli. Biz de Adana Demirspor Kulübü olarak alınan bu kararı destekliyoruz. Bu süreçte maçları seyircisiz oynamak en doğrusudur." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal