Adana Demirspor'da Yunus Akgün, Trabzonspor maçını kazanarak yükselişe geçmek istediklerini ve sezon sonunda Galatasaray'a geri döneceğini açıkladı

Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Yunus Akgün, bu hafta oynayacakları Trabzonspor karşılaşması öncesinde son 5 maçlarını kazanarak Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi. Sezon sonunda ise Galatasaray'a geri döneceğini belirtti.

21.04.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-14:18)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftası merakla beklenen bir karşılaşmaya sahne olacak. Adana Demirspor kendi sahasında taraftarı önünde ligin lideri Trabzonspor'u konuk edecek.

Yunus Akgün, Adana Demirspor'da Trabzonspor maçının hazırlıklarının gerçekleştirdiği antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yunus Akgün, yaptığı açıklamalarda, Galatasaray'a geri dönüşü, Trabzonspor karşılaşması ve Süper Lig'deki kalan maçları ile ilgili olarak ;


'Trabzonspor'u yenerek geçen haftayı unutturmak istiyoruz'

Geçen maç taraftarımızı ve başkanımız üzdük. Aslında iyi hazırlanmıştık maça. Ancak bunu sahaya yansıtamadık. Kasımpaşa son haftalarda formda bir takım. Hocamız ‘Konsantre olmazsanız bize sıkıntı verebilir’ demişti öyle de oldu. Bu hafta Trabzonspor maçımız var. Bu maçı kazanıp geçen haftaki maçı unutturmak istiyoruz. Takımın genel olarak tek bir hedefi var. O da 5 maçımızı kazanıp Avrupa’ya gitmek. Şuan Trabzonspor şampiyonluğu bekliyor. Bizde o maçı bekliyoruz, hazırlanıyoruz. Çünkü ilk maç Trabzon’da iyi oynamamıza rağmen hak etmediğimiz bir skor almıştık. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağım.

'Geri döneceğim yer Galatasaray...'

Galatasaray’a döneceğim sözleşmem 2024’e kadar orada devam ediyor. Ancak şuanda onu çok düşünmüyorum. Çünkü şuanda tek hedefimiz Adana Demirspor’u Avrupa’ya götürmek. Sezon bitince oturup konuşacağız. Her takımın oyun sistemi farklı. Ben bu oyun sistemiyle Adana Demirspor’a tam uydum. Galatasaray’a gittiğimde oradaki hoca nasıl oynatacak, nasıl uyacağım göreceğiz. Trabzonspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanmak için sahada olacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal