Adana Demirspor'da Vincenzo Montella takımda kalmak istediğini açıkladı! Ayrıca Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün için hediye beklediklerini söyledi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ligin son maçında 7-0 galip geldikleri Göztepe karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında Galatasaray’dan Yunus Akgün transferi için hediye beklediklerini söyledi.

23.05.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-09:57) Adana Demirspor'da Vincenzo Montella takımda kalmak istediğini açıkladı! Ayrıca Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün için hediye beklediklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig’in son maçında Adana Demirspor geçtiğimiz haftalarda lige veda eden rakibi Göztepe’ye acımadı sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrıldı.  Bu sezonun son karşılaşmasını taraftarı önünde oynayan Adana ekibi adeta şov yaptı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig’in son karşılaşmasında Göztepe karşısında aldıkları 7-0’lık galibiyetin ardından özellikle takımda kiralık olarak forma giyen Muric, Vargas ve Yunus Akgün hakkında yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.


Galatasaray’dan kiralık olarak Adana Demirspor’a transfer olan ve bu sezon sergilediği performansla büyük bir beğeni toplayan Yunus Akgün hakkında konuşan Vincenzo Montella, oyuncunun takımda kalmasını istediğini, gösterdiği gelişim nedeniyle Galatasaray’dan hediye beklediklerini söyledi. Montella, basın toplantısında yaptığı açıklamalarda ;

Sezon hakkında değerlendirme

Son 5 maça nazaran geçirdiğimiz güzel sezonu yakışan bir şekilde tamamladık. Bu süreç, aylar boyunca hayal kurduğumuz bir yolculuktu. Başkanımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim en doğru şekilde çalışmamıza fırsat, olanak sundu. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum sezon boyunca bizim ağlayıp, bizimle sevindiler. Bize yakışır bir şekilde ligi tamamladığımız için çok mutluyuz.

‘Adana’da kalmaya hevesliyim, kiralık oyuncularımız…’

Ben Adana Demirspor’da kalmaya hevesli bir insanım. Beraber geliştirmeyi istediğimiz bir projemiz var. Başkanımızla ilerleyen günlerde görüşeceğiz ve bakış açımız aynı yolda devam ediyorsa Adana Demirspor’u geliştirip en iyi noktalara getirmeye çalışacağız. Burada kalmak istiyorum. Mutluyuz ve zevkle çalıştığımız noktadayız. Kiralık olarak forma giyen Muric, Vargas ve Yunus’un katkısı ortada. Şimdi onlar gidecekler diye üzgünüz ama geri dönmek isterlerse de almak için hızlı bir şekilde ne gerekiyorsa yaparız.

‘Galatasaray’dan hediye bekliyoruz!’

Yunus Akgün şu andan itibaren Galatasaray’ın futbolcusu. Adana Demirspor’da herkes tarafından karşılıksız sevilen birisi. Buradaki kararı Galatasaray verecektir ve her türlü karara saygı duyarız. Kulüp olarak da Galatasaray’dan hediye bekliyoruz. Bizim sayemizde inanılmaz bir gelişim gösterdi. Eğer vermek isterlerse de 1 sene daha Yunus Akgün’ü görmek isteriz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal