Adana Demirspor'da Vincenzo Montella Kayserispor Beraberliğinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, kendi sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Kayserispor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

15.01.2022-17:26 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-17:26)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında ligin formda ekiplerinden Adana Demirspor ile Kayserispor'un karşı karşıya geldiği mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Ev sahibi Adana Demirspor'un karşılaşmanın büyük bir bölümünü önde getirdiği mücadelenin son dakikalarında Kayserispor golü buldu ve taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.


İTALYAN TEKNİK ADAM MÜCADELEYİ DEĞERLENDİRDİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Kayserispor karşılaşmasında aldıkları beraberliğin ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açılamalarda ;

' İkinci yarıda oynanan futbol, önceden tahmin ettiğimiz bir futboldu. Futbolcularımızı tebrik etmek istiyorum. Çok fazla enerji sarf ettiler. Bir dahaki haftaya hazırlanmamız gerekiyor. Samet’i de tebrik etmek istiyorum. Hem kaptanlığımızı yaptı hem de çok iyi bir performans sergiledi. Bu sonucu da kabul edip, tekrardan çalışmalara başlayarak istediğimiz sonuçları almak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu maça aslında baktığımızda 2-0’ı yakalayabileceğimiz pozisyonlar vardı. Maç böyle sonuçlandı ve bunu kabul etmemiz lazım. Yolumuza devam etmeliyiz. Tabii ki de kazansak bizim için mükemmel bir gün olurdu ama maalesef beraberlikle bitti. ' ifadelerini kullanarak karşılaşmayı değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal