Adana Demirspor formasını terleten Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola hayatını kaybetti!

İtalyan basınından gelen son haberlere göre; ünlü menajer Mino Raiola hayata gözlerini yumdu. Ünlü isim; Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic, Matthis de Ligt, Paul Pogba, Erling Haaland gibi pek çok yıldızın menajerliğini yapıyordu.

28.04.2022-14:58 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-19:16) Adana Demirspor formasını terleten Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola hayatını kaybetti!

Futbol dünyasını sarsan haber duyuruldu. Gelen son bilgilere göre ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti. Pek çok dünya yıldızını yapan futbol adamıyla ilgili yaşanan gelişmeler herkesi derinden etkilemiş durumda.

Hastalığı nedeniyle tedavi ediliyordu

54 yaşındaki Raiola'nın hastalığı nedeniyle bir süredir yoğun bakım altında olduğu aktarıldı. Fakat net hastalığı belirtilmedi. Bu anlamda ünlü isimle ilgili ayrıntıların gelmesi beklenmekte.

Yıldız isimlerle çalışıyordu

Hayatını kaybeden Raiola; Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic, Matthis de Ligt, Paul Pogba, Erling Haaland gibi dünyaca ünlü isimlerin menajerliğini yapıyordu. Ayrıca 50 milyon Dolar'ın üzerine bir servetinin olduğu tahmin edilmekte. Futbol adamından gelen son haber ise tüm futbol dünyasını derinden üzdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal