Adam McKay'ın Yeni Filmi Ünlüler Geçidi Olacak

Ocean's Eleven filminin kadrosundan sonra en geniş yetenek kadrosu kuruluyor. Ünlü yönetmen Adam McKay,’in yeni komedi filmi Don’t Look Up’ın oyuncu kadrosu açıklandı. İşte haberin detayları...

15.10.2020-17:54 - (Son Güncelleme: 15.10.2020-17:53) Adam McKay'ın Yeni Filmi Ünlüler Geçidi Olacak

Netflix'in yeni komedi filmi Don’t Look Up’ın daha önce başrolü için açıklanan Jennifer Lawrence'ın yanına yıldızlardan oluşan yeni bir kadro açıkladı.

Don’t Look Up filminin kadrosunda; Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry ve Tomer Sisley ve Rob Morgan yer alacak.

Netflix'in yeni filmi, Dünya'yı yok etmek için yaklaşan bir asteroide karşı insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkan iki düşük seviyeli gökbilimciyi konu alıyor. İlkbahardan bu yana oyuncu kadrosunun çoğu söylenti olarak ortada dolaşıyordu. Sonunda oyuncu kadrosu netleşti. Adam McKay, son beş yılda The Big Short ve Vice adlı gerçek hikayelerden uyarlama filmlerle karşımıza çıktı ve her iki film de Oscar adaylıkları, hatta ödülleri oldu. Dinamik kurgusu, gerçekçi anlatımı ve sağlam diyaloglarıyla bir McKay filmini, hem de böyle önemli bir kadroya izleyecek olmak şimdiden büyük heyecan yaratıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal