Adalet Bakanı Mısır’a kaçan Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkardı!

Türkiye gündemini yasa boğan Oğuz Murat Acı olayında gelişme var. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yurt dışına kaçan anne Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkartarak Mısır makamlarıyla iletişime geçtiklerini belirtti ve hızlı bir şekilde iade talebinde bulunduklarını açıkladı.

07.03.2024-10:28 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-09:24)

Adalet Bakanı Tunç, Eyüpsultan'da meydana gelen kazada 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü ile annesi hakkında işlem başlattıklarını Mısır makamlarıyla iletişime geçerek iade istediklerini ifade etti. Öte yandan Mısır'da bir TV programına telefon bağlantısıyla katılan Eylem Tok, ''Her şey şu an çok taze, geri dönüş için ortalıktaki yangının dinmesini bekliyoruz'' dedi.

Ne olmuştu?

Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesine bağlı Kemerburgaz yolunda arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba, lüks ciple çarpan 17 yaşındaki sürücü kaçtı. Korkunç olayda evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı, olay yerinde hayatını kaybederken, 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Emniyet Ekipleri, kaçan sürücünün peşine düşerken kazaya karışan aracı kullanan ismin, ünlü yazar Eylem Tok'un oğlu (T.C) olduğu belirlendi. Kaza sonrası anne Eylem Tok, oğlunu kendi aracına alarak kaçtığı tespit edildi. Kazaya karışan lüks cip ise olay yerinde bırakıldı.

Anne- Oğul Mısır'a kaçtıkları öğrenildi!

Polisin çalışması sonucu, anne Eylem Tok'un, yaşı tutmadığı için ehliyeti olmayan oğlu T. C.'yi de alarak gece 02.00'de İstanbul havalimanına gittiği, oradan Mısır'a kaçtıkları öğrenildi. Gündemi derinden etkileyen olay üzerine, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç harekete geçti ve katıldığı bir televizyon programında açıklama yaptı.

Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı

Annesi de ceza alacak! 

Eyüpsultan'daki kazayla ilgili konuşan Bakan Tunç, Mısır'a kaçan sürücü için kırmızı bülten çıkarıldığını ifade etti. Mısır'la irtibat halinda olduklarını belirten Tunç, "Sanığın Mısır'dan iadesini talep edeceğimiz süreç başladı. Annesiyle ilgili de süreç başladı" dedi.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal